Hotell i Praiano på Amalfikysten

Hotel Il Pino

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Langs en av verdens vakreste kystveier, en vei som bukter seg gjennom småbyene på Amalfikysten, ligger Hotel Il Pino i byen Praiano. Hotellet er en god base for turer til både Amalfi (10 km) og Positano (6 km) med bil eller buss, eller du kan også ta en tur til Sorrento (20 km), som er en litt større by med togstasjon som har forbindelser til både Napoli og Pompeii.

Hvis du foretrekker å ta beina fatt er det også gode muligheter til dette i området. Blant annet ligger en av kystens mest berømte turstier, "Gudenes sti", i fjellene over byen, og utsikten ned over Praiano fra 600 meters høyde er helt uforglemmelig.

Det samme er utsikten fra hotellet, og hvis det var den alene som skulle avgjøre vår vurdering av stedet ville det fått minst 5 soler, men det er mye som skal tas med i vurderingen, så vi ender på en pen 3-er.

Les mer om Hotel Il Pino

Rommene er hotellets virkelige fordel

Det er kun 17 rom her, fordelt på tre etasjer med heis. De er romslige, lyse og luftige, og har alle en fremragende havutsikt. Rommene har gjennomgått en grundig renovering og har blitt innredet med stor omtanke. I hvert rom finner du et unikt keramisk panel som skildrer en av de mange landsbyene ved kysten, og de er skapt av mesterkeramikeren Bottone.

Du kan velge om du vil spise frokost på terrassen eller på din egen balkong/altan. Uansett hva du velger får du den fantastiske utsikten over havet og Amalfikysten med på kjøpet. På klare dager kan du til og med skimte øya Capri i det fjerne mot vest. Det er også mulig å bestille halvpensjon til rimelige priser.

Badene er dekorerte med keramikk fra byen Vietri, og er utstyrte med dusj og hårføner. I tillegg har rommene aircondition, minibar, gratis Wi-Fi og tv. Alle rommene har som tidligere nevnt havutsikt og balkong eller terrasse.

Det er tillatt å ta med små hunder på hotellet, men kun dersom det har blitt informert om dette i forkant.

I resepsjonen kan du få informasjon om transport i området, og de hjelper deg gjerne med å arrangere utflukter og båtturer. Vi anbefaler blant annet en dagstur til Capri hvis du har muligheten til det.

Les om rommene på Hotel Il Pino

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Il Pino

Les personlige anmeldelser av Hotel Il Pino som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Il Pino. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Magisk!

Veldig koselig hotell med flott utsikt og et friskt rom. Helt grei frokost og meget vennlig personale. Ingenting å klage på!

Les mer
 
search map