Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Praiano er en fantastisk liten klippeby bare 5 km fra Positano, og en av de mest eksklusive og romantiske fiskerlandsbyene langs Amalfikysten. Det herlige klimaet, den rene luften og det vakre blå havet er bare noen av årsakene til at byen blir stadig mer populær italiensk ferie-destinasjon.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen er delt i to, og består av hovedbyen langs kystveien, og Marina di Praia nede ved havet. I hovedbyen finner dere en spennende kirke, flere små lokale butikker, samt en mindre havn og en liten strand. På plassen foran kirken avholdes det mange arrangementer i løpet av året, og musikkarrangementene er svært populære. Den langt mindre bydelen Marina di Praia ligger helt nede ved havet - der de lokale bader på stranden, og soler seg mellom de små fiske-jollene. I de to bydelene får dere i tillegg mange restauranter å velge mellom. Vannet er krystallklart og gir ypperlige snorkel-muligheter. Besøk det vakre vakttårnet, og den ærbødige gamle kirken.

Praiano har er også hjem til Amalfikystens mest berømte nattklubb "Africana", som er innredet i en naturlig grotte ved kysten. For å komme seg hit er det bare å følge en sti som går langs klippene ved havet - en sti som er spennende å gå langs på dagtid også, enten man har tenkt seg på nattklubb eller ei. Ellers er Praiano kjent for sine fantastiske solnedganger, og dens imponerende utsikt over Capri og de mindre øyene Li Galli.

Les mer om Praiano

Bestill deres ferieovernattinger i Praiano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Praiano og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map