Hotell i Pozzano i Campania

Towers Stabiae Sorrento Coast

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Sorrentinahalvøya har vært kjent for sin skjønnhet i tusenvis av år og noen av de første som slo seg ned i området var de romerske keisere. De bygget imponerende palasser i forbindelse med flere av de romerske byene i regionen, som omfatter Pompei, Herculaneum, men også den mer ukjente Stabiae, som i dag er kjent som Castellammare di Stabiae. Det er bare i utkanten av Castellammare di Stabiae du finner det moderne Towers Hotel Stabiae Sorrento med de to karakteristiske tårnene som ligger ved havet mellom byene Castellammare di Stabiae og Vico Equense.

Et godt utgangspunkt for utflukter i området

Hotellet er et flott utgangspunkt for utflukter i området samt perfekt hvis du ønsker å kombinere en strandferie med kultur og natur. Både Pompeii og den romerske keiservillaen Oplontis er mindre enn en halv times kjøring fra hotellet, men også byene Sorrento og Napoli er raske å nå, samt Vesuv, som du selvfølgelig må besøke. Amalfikysten kan nås på en time, vil du besøke den vakre øya Capri er det selvfølgelig også mulig. Men vi anbefaler deg også å besøke de små landsbyene i åsene bak hotellet. Blant annet tar det bare 10 minutter å kjøre til den lille landsbyen Gragnano, som er verdenskjent for sin pasta produksjon, og slik kan vi fortsette. Er du ikke i bilen, har du mulighet til å ta de lokale togene som går mellom Sorrento og Napoli. Den nærmeste stasjonen er Vico Equense, Castellammare di Stabia, begge ligger ca. 3 km. fra hotellet.

Les mer om Towers Stabiae Sorrento Coast

Et hotell med en alternativ historie

Hotellets litt spesielle yttre skyldes at bygningen opprinnelig var et produksjonsanlegg av sement og kalk. Den ble bygget på 1900-tallet, men overlatt til seg selv og saltvannet i 1974. I 1999 ble bygningene kjøpt av hotellkjeden Crowne Plaza som satte i gang et stort renoveringsarbeid og det moderne hotellet stod ferdig i juli 2004. Siden da har det endret både eier og navn, og heter nå Towers Hotel Stabiae Sorrento, men det endrer ikke det faktum at det er et veldig fint hotell.

Velg mellom bil eller offentlig transport

Sett fra veien trekker det ikke mye oppmerksomhet til seg, men så snart du kommer inn på området, endres virkeligheten betydelig. Du bor delvis langs en av de vakreste kystlinjene - med bratte klipper - i Italia samt bor du på samme tid rett ved siden av en sandstrand. Samtidig unngår du trafikken som preger kystveien i høysesongen, hotellet ligger nemlig på den "riktige" siden av veien. Hvis du reiser med offentlig transport, eller om du bare ønsker å la bilen stå, hjelper hotellet deg gjerne med å bestille organiserte utflukter til både Pompeii og Herculaneum, Napoli, Amalfi, Sorrento og øyene Capri og Ischia. Med andre ord - bil er ikke nødvendig, men kan likevel være svært praktisk å ha.

Nyt livet på stranden eller ved bassenget

Hvis du ankommer med bil, er det en stor garasje hvor du kan parkere mot en liten avgift. Fra garasjen er det ikke langt til hotellet, det første du ser er den flotte utsikt over Napolibukten og Vesuv. Foran hotellet er det en strandpromenade på ca. 500 meter, hvor du kan spasere og nyte sjøbrisen. Til høyre for den lille plassen i lobbyområdet og resepsjonen ligger sandstranden hvor du kan bade i sjøen og nyte livet under en parasoll på en av de mange solsengene, slik de gjør i Italia (tilleggsgebyr). Ca. 100 meter til venstre for resepsjonen igger utendørsbassenget som også har solsenger og parasoller. Bassenget kan overdekkes og oppvarmes om vinteren, noe som selvsagt er veldig nyttig hvis du velger å komme utenfor sesongen. I kjelleren er det et velutstyrt velværesenter, hvor du kan bestille massasjer og skjønnhetsbehandlinger og nyte en badstue og tyrkisk bad.

Benytt deg av hotellets mange fasiliteter

Hvis vi går tilbake til den lille runde plassen, der du ankom fra garasjen, ligger lobbyområdet og resepsjonen på venstre side. Her finner du også en bar med terrasse, konferansefasiliteter og noen av de totalt 152 rommene. Til høyre for torget er inngangen til restauranten og de resterende rommene. Fra restauranten har du også tilgang til en nydelig utendørs terrasse hvor måltider blir servert, så lenge vær og temperatur tillater det. Restauranten serverer utsøkte retter, du finner et bredt utvalg av både kjøtt- og fiskeretter. Du har muligheten til å bestille halvpensjon på hotellet. Restauranten er åpen hele året, og som et utgangspunkt til både lunsj og middag, men om vinteren er det stengt for lunsj fra mandag til fredag.

Komfortable rom med parkett

Hotellrommene er pent og klassisk innredet i minimalistisk stil, alle har parkettgulv. Alle har aircondition, satellitt-TV, radio, telefon, safe, vannkoker, wi-fi og minibar. Badene er romslige og alle inkluderer toalett og dusj eller badekar (ofte begge deler) og hårtørker. Alle rommene har utsikt over enten hotellets karakteristisk torg, samt fullt eller delvis havutsikt. Familierommene består av to rom med såkalte sammenkoblede dører.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Towers Stabiae Sorrento Coast

Les personlige anmeldelser av Towers Stabiae Sorrento Coast som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Towers Stabiae Sorrento Coast. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Towers Stabiae Sorrento Coast

Les mer
 
search map