Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Pozzano er et lite tettsted som går innunder kommunen Castellammare di Stabbia. Den lille landsbyen er hjem til knappe 250 innbyggere, og om sommeren strømmer det turister hit som boltrer seg i bølgene ved den fine stranden.

Ta del i det sommerlige folkelivet

Navnet stammer fra den antikke romerske familien Ponzia som eide hele høydedraget. I Ponzia-familiens tid var det et tempel tilegnet Diana her, men kun én søyle har motstått tidens tann og er fortsatt å finne i dag. I nærheten av Pozzano ligger også en av togstasjonene til Circumvesuviana-togruten mellom Napoli og Sorrento. Pozzano-stasjonen befinner seg i en tunnel langs kysten og holdes kun åpen fra midten av juni til midten av september da det er i dette tidsrommet det er mest liv i byen.

Bestill deres ferieovernattinger i Pozzano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Pozzano og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map