Hotell i Positano på Amalfikysten

Villa Mary B&B

 
Villa Mary B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Mary B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Maria er en av Amalfikystens små perler. Det er et koselig lite Bed & Breakfast med bare tre vakkert innredede rom. Villa Maria ligger høyt i Positano med fantastisk utsikt over byen og havet.

Villaen er fra 1800-tallet, men det er ganske nytt, har familien begynt å leie ut rom. Eieren Tiziana Mastellone er ansvarlig for den daglig drift, og hun gjør hva hun kan for å få gjestene til å føle seg hjemme. Prisene er enestående for området - og må betraktes som et introduksjonstilbud - som vi håper vil vare lenge.

Les mer om Villa Mary B&B

Villaen ligger høyt i byen og relativt nær kysten veien (uten at man spesielt genert av trafikken), som gjør ankomsten enkel og grei, enten man kommer med bil eller med offentlig transport. Man kan ikke kjøre rett til inngangsdøren, som ligger i en liten bakgate 35-40 trappetrinn overfor kystveien (og det er bare ca. 50 meter til nærmeste busstopp, hvor den lille lokalbussen, som kjører ned gjennom sentrum av byen, stopper).

Parkering av biler skal skje mot betaling (gjestene får rabatt) i et av byens parkeringshus. Hvis man ønsker å dra til sentrum og stranden, kan man bruke en av de mange trappene som snor seg nedover fjellet - og på den måten tar turen maks. 5-7 minutter. Det er noen enkelte restauranter i nærheten, hvis man da ikke foretrekker å spise på en av de berømte restaurantene, som ligger nede ved havnen.

Rommene er innredet i områdets tradisjonelle, lyse og smakfulle stil. De har en stor eller liten balkong, hvorfra man kan nyte utsikten over byen og havet. Frokosten kan nytes på balkongen eller i rommet i kjøligere perioder. Det har vært nødvendig å respektere de opprinnelige veggene, men plassen er maksimalt utnyttet, selv på badet. Villa Maria er ikke anbefalt for personer med gangbesvær på grunn av mange trapper både ute og inne.

Rommene på Villa Mary B&B

Rom Minerva med balkong og utsikt

Rommet har dobbeltseng, en liten balkong med utsikt over byen og havet, aircondition, satellitt TV, safe og bad med dusj.

Rommet Venere med balkong og utsikt

Rommet har dobbeltseng, en liten balkong med utsikt over byen og havet, aircondition, satellitt TV, safe og bad med jacuzzi badekar og dusj. Det er mulighet for en ekstra oppredning.

Rommet Diana med terrasse og utsikt

Rommet har dobbeltseng, møblert terrasse med bord, stoler og solsenger og utsikt over byen og havet. Det er aircondition, satellitt TV, safe og stort bad med jacuzzi badekar og dusj. Det er mulighet for to ekstra oppredninger.

Sjul teksten
 
 
search map