Hotell i Positano på Amalfikysten

Palazzo Murat

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En spennende historie

Palazzo Murat har en lang og fascinerende historie. Vi må gå helt tilbake til Napoleons bror Gioacchino Murat, som ikke bare var i familie med Napoleon, men også var kongen av Napoli. På begynnelsen av 1800-tallet ble han hodestups forelsket i det gamle palasset og spesielt i den vakre hagen, hvor det er en helt spesiell ro og hvor han kunne nyte den vakre utsikten over Positano og havet. Han bestemte seg for å gjøre stedet til sin sommerresidens og fikk anlagt den vakre botaniske hagen, som du også kan oppleve i dag og som er den største i Positano. Hotellet er godt skjult fra veien, og det er svært få som oppdager den lille døren i muren som fører direkte inn i hagen til Paradisets hage med palmer, burganvillea og sitrontrær.

Hagen er en liten juvel

Man kan på ingen måte slippe unna hagen på Palazzo Murat. Det er helt tydelig hotellets "epi-senter" og her finner du bl.a. det lille bassenget med komfortable solsenger og parasoller. Herfra kan du nyte utsikten over de bratte fjellene, duften av frukttrær og stillhet, dette til tross for at du befinner deg i midten av Positano historiske sentrum.

Godt kjøkken med egne grønnsaker fra hagen

Restaurantens terrasse og bar ligger rett ved siden av. Du kan nyte både frokost, lunsj og middag i hagen hvis været tillater det. Kjøkkenet serverer lokale og tradisjonelle retter og hvis det er mulig, bruker kokken grønnsakene som finnes på stedets urtehage. Hvis du elsker vin, kan du glede deg over å vite at restauranten tilbyr mer enn 400 forskjellige italienske og internasjonale viner. I løpet av dagen kan du bestille snacks og drikke fra baren, noe som selvsagt også fungerer i hagen. Det er gratis wi-fi på hele hotellet. Hvis du kommer til Positano med bil, bør du være oppmerksom på at det ikke er mulig å kjøre helt opp til hotellet, men det er likevel en overbygd parkeringsplass i nærheten (mot betaling). Vær oppmerksom på at hotellet ligger i et kupert terreng, så det er ikke anbefalt for bevegelseshemmede.

Historiens vingesuss i et pulserende miljø

Selve hotellet er også et reell tidsprang, til tross for at Positano er en av de mer livlige byene på Amalfikysten, kan du høre historien om Palazzo Murat, som har en helt spesiell "gammeldags" atmosfære. Dette gjelder også innredningen, så hvis du er ute etter et minimalistisk designhotell, har du gått helt feil, men hvis du setter pris på antikke møbler og en herskapelig atmosfære, så har da du kommet til rett sted. Hotellet har mange faste gjester som kommer tilbake år etter år, så det kan være en utfordring å få plass i høysesongen, for det er bare 31 rom. Det hører også til sjeldenheten å se så gode tilbakemeldinger, som de Hotellet får av mange reisende - og en bemerkning som "Mitt favoritt sted på jorden" er ikke uvanlig.

Les mer om Palazzo Murat

Klassiske og elegante rom

Hotel Palazzo Murat har totalt 31 rom i forskjellige kategorier, men alle har en stor eller liten balkong som vender ut mot hagen, fjellene, byen og/eller havet. Alle rommene har som minimum aircondition, gratis wi-fi, satellitt-TV, safe, minibar, skrivebord IPod-stasjon, et bad med toalett, dusj eller badekar, hårtørker og toalettartikler.

Les om rommene på Palazzo Murat

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map