Anmeldelser av Hotel Villa Franca

 
Hotel Villa Franca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Franca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Franca

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Franca som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Franca. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fantastisk opphold i Positano på Villa Franca

Villa Franca i Positano var et av de beste stedene vi tilbragte vår bryllupsreise på, og vi er veldig fornøyde med vårt opphold der. Utrolig utsikter, meget god mat i hotellets restaurant, god service med pendelbussen som tok oss ned til stranden og byen når vi ønsket. Bassengområdet øverst var praktfullt! Man bor virkelig høyest oppe på en av to "klippeformasjoner" som Positano i prinsippet er bygget på. Det eneste man kan påpeke er servicen i resepsjonen som til tider var mangelfull i form av uinteressert personale. Men hadde vel med hvem som stod der å gjøre.

Hotel Villa Franca
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Villa Franca
Dobbeltrom De luxe m/ balkong og havutsikt
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2013
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Bedømmelse av Hotel Villa Franca

Hotel Villa Franca
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Villa Franca
Dobbeltrom (superior)
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2013
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Nina og rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Hotel Villa Franca i Positano fra d. 15. til d. 22. oktober 2012.

Vi har hatt en fantastisk flott uke i Positano. Hotellet var utmerket med bra beliggenhet, flott utsikt fra balkong og en hyggelig frokost hver morgen med hyggelige ansatte. Det eneste vi har å bemerke er at safen på rommet ikke fungerte og vi var til tider plaget med maur i senga. Sistnevnte klaget vi på, men uten bedring. Vi måtte løse dette ved å trekke sengen ut fra veggen.

In-Italia som reise-konsulentselskap har bistått med meget god service. At vi i tillegg ba om transportbestilling mellom flyplass og hotel ble gjort og alt fungerte etter avtalen. Det bidra til øke øke kvaliteten på ferieopplevelsen. Vi benyttet også In-Italia i juni 2008 da vi leide feriehus på Sardinia. Den gang med samme positive erfaring.

Vi vil anbefale In-Italia til våre venner!

In-Italias kommentarer

Vi beklager, at hotellet ikke umiddelbart har handlet på problemet med myrerne. Det er nyt for os at der skulle være den slags problemer på stedet og at de ikke synes at tage kundernes henvendelser alvorlige. Vi har påtalt dette for hotellet og afventer deres tilbagemelding. Med venlig hilsen Rejsekonsulent, Caroline Abel

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2012
Antall reisende 2 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2012
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map