Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Villa Franca

 
Hotel Villa Franca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Franca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Franca er utvilsomt en av de vennligste 5-stjerners hotell i Positano. Internasjonal atmosfære, servicen er vennlig og profesjonell. Innredningen er klassisk og interiøret er holdt i naturens farger.

Hotellet ligger ved siden av den lille veien som slynger seg ned gjennom Positano by, men siden hotellet ligger under veien, vil du ikke bli plaget av trafikkstøy. Gjennomkjørselstrafikk ledes over byen, det er bare personbiler, samt den små lokale servicebusser som går forbi hotellet. Hvis du ankommer med bil, kan du parkere i et parkeringshus i nærheten mot betaling.

Les mer om Hotel Villa Franca

Her vil du føle deg hjemme

Hotellet har en liten resepsjon og en heis, det er det wi-fi, en koselig bar og flere smakfullt innredede stuer og selvfølgelig en god restaurant med en unik panoramautsikt over byen, fjellene, havet og de små øyene Li Galli. Hvis du ikke får nok mosjon ved å gå opp og ned de bratte gatene, er det også et lite velværesenter med tyrkisk bad, trimrom, mulighet for massasje og ulike behandlinger (mot betaling).

Bassenget

På taket finner du hotellets basseng med 360 graders panoramautsikt, samt den lille restauranten Li Galli Grill Restaurant, som er åpen fra kl. 13:00-16:00. Det er parasoller, solsenger, bord og stoler, det er et herlig sted å tilbringe en "fridag". Hvis du har lyst på en svømmetur i sjøen, kan du besøke en av byens to flotte strender. Hotellet tilbyr gratis minibussservice til og fra sentrum, så du slipper fotturen opp og ned, den kan selvsagt også brukes i forbindelse med en shoppingtur i byens mange spennende butikker.

Smakfulle rom med utsikt

Rommene er ikke så store, men de er smakfullt innredet, alle i samme stil og har en stor eller liten balkong eller terrasse. Det er telefon, satellitt-TV, klimaanlegg, minibar, safe, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. De 37 rommene er spredt over hovedbygningen og en lite anneks, som ligger noen få meter fra hotellet. Rommene i annekset er innredet i samme stil som de på hotellet, men er generelt litt større enn rommene i hovedbygningen.

Les om rommene på Hotel Villa Franca

Sjul teksten
 
 
search map