Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Villa Franca

 
Hotel Villa Franca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Franca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Franca er utvilsomt en av de vennligste 5-stjerners hotell i Positano. Internasjonal atmosfære, servicen er vennlig og profesjonell. Innredningen er klassisk og interiøret er holdt i naturens farger.

Hotellet ligger ved siden av den lille veien som slynger seg ned gjennom Positano by, men siden hotellet ligger under veien, vil du ikke bli plaget av trafikkstøy. Gjennomkjørselstrafikk ledes over byen, det er bare personbiler, samt den små lokale servicebusser som går forbi hotellet. Hvis du ankommer med bil, kan du parkere i et parkeringshus i nærheten mot betaling.

Les mer om Hotel Villa Franca

Her vil du føle deg hjemme

Hotellet har en liten resepsjon og en heis, det er det wi-fi, en koselig bar og flere smakfullt innredede stuer og selvfølgelig en god restaurant med en unik panoramautsikt over byen, fjellene, havet og de små øyene Li Galli. Hvis du ikke får nok mosjon ved å gå opp og ned de bratte gatene, er det også et lite velværesenter med tyrkisk bad, trimrom, mulighet for massasje og ulike behandlinger (mot betaling).

Bassenget

På taket finner du hotellets basseng med 360 graders panoramautsikt, samt den lille restauranten Li Galli Grill Restaurant, som er åpen fra kl. 13:00-16:00. Det er parasoller, solsenger, bord og stoler, det er et herlig sted å tilbringe en "fridag". Hvis du har lyst på en svømmetur i sjøen, kan du besøke en av byens to flotte strender. Hotellet tilbyr gratis minibussservice til og fra sentrum, så du slipper fotturen opp og ned, den kan selvsagt også brukes i forbindelse med en shoppingtur i byens mange spennende butikker.

Smakfulle rom med utsikt

Rommene er ikke så store, men de er smakfullt innredet, alle i samme stil og har en stor eller liten balkong eller terrasse. Det er telefon, satellitt-TV, klimaanlegg, minibar, safe, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. De 37 rommene er spredt over hovedbygningen og en lite anneks, som ligger noen få meter fra hotellet. Rommene i annekset er innredet i samme stil som de på hotellet, men er generelt litt større enn rommene i hovedbygningen.

Les om rommene på Hotel Villa Franca

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Franca

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Franca som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Franca. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Villa Franca

Fantastisk opphold i Positano på Villa Franca

Villa Franca i Positano var et av de beste stedene vi tilbragte vår bryllupsreise på, og vi er veldig fornøyde med vårt opphold der. Utrolig utsikter, meget god mat i hotellets restaurant, god service med pendelbussen som tok oss ned til stranden og byen når vi ønsket. Bassengområdet øverst var praktfullt! Man bor virkelig høyest oppe på en av to "klippeformasjoner" som Positano i prinsippet er bygget på. Det eneste man kan påpeke er servicen i resepsjonen som til tider var mangelfull i form av uinteressert personale. Men hadde vel med hvem som stod der å gjøre.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Franca

Les mer

Nina og rejsefælle fra Oslo i Norge boede på Hotel Villa Franca i Positano fra d. 15. til d. 22. oktober 2012.

Vi har hatt en fantastisk flott uke i Positano. Hotellet var utmerket med bra beliggenhet, flott utsikt fra balkong og en hyggelig frokost hver morgen med hyggelige ansatte. Det eneste vi har å bemerke er at safen på rommet ikke fungerte og vi var til tider plaget med maur i senga. Sistnevnte klaget vi på, men uten bedring. Vi måtte løse dette ved å trekke sengen ut fra veggen.

In-Italia som reise-konsulentselskap har bistått med meget god service. At vi i tillegg ba om transportbestilling mellom flyplass og hotel ble gjort og alt fungerte etter avtalen. Det bidra til øke øke kvaliteten på ferieopplevelsen. Vi benyttet også In-Italia i juni 2008 da vi leide feriehus på Sardinia. Den gang med samme positive erfaring.

Vi vil anbefale In-Italia til våre venner!

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Franca

Les mer
 
search map