Anmeldelser av Hotel Savoia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Savoia

Les personlige anmeldelser av Hotel Savoia som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Savoia. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2012
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2012
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Christine og familien fra Kristiansund i Norge boede på Hotel Savoia i Positano fra d. 19. til d. 23. juli 2010.

Vi var en familie på fem (to voksne og tre jenter på 11, 13 og 18 år) som tilbrakte fem netter i Positano. Amalfikysten og Positano var en uforglemmelig opplevelse. En nydelig by i et nydelig område. Hotell Savoia var meget fint og hadde en ypperlig beliggenhet ved å ligge ganske nær sentrum og stranden. Vi hadde også meget gode restaurantopplevelser i byen. Vi var forberedt på at byen og stranden skulle være fylt til trengsel midt i juli, men det var overraskende rolig. Masse folk, ja, men det går helt fint å få plass på stranden og på restauranter uten å bestille bord. Vi skal nok tilbake hit en gang!

Vi ankom Napoli og bestilte taxi fra Napoli til Positano - noe vi kan anbefale til andre. Meget behagelig og relativt rimelig. Vi fikk en fast pris på 100 euro og var så fornøyd at vi bestilte samme firma tilbake. Da var vi innom Pompei på veien der drosjen ventet på oss for noen euro ekstra.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 3 voksne, 2 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2010
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Svein og rejsefællerne fra Skien i Norge boede på Hotel Savoia i Positano fra d. 21. til d. 25. juni 2008 og på Hotel Michelangelo i Sorrento fra d. 2. til d. 5. juli 2008.

VI HYGGET OSS, FLOTT OMRÅDE, GOD MAT OG VIN, GODE HOTELLER OG HYGGELIGE FOLK, TAKK FOR HJELPEN. TIPS TIL ANDRE LEI EN GOSSO(BÅT) MED SJÅFØR DET GJORDE VI TIL CAPRI.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2008
Antall reisende 4 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map