Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Savoia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Forelsk dere i den koselige kystbyen Positano som mange kanskje kjenner igjen fra boken og filmen ”Under The Tuscan Sun”, og gjør det med stil. Hotel Savoia er et familiedrevet hotell som følger den svingete kystveien, og som stiller med forskjellige romvarianter så dere finner noe som passer dere.

Velkommen til en familiedrevet perle
Den gjestfrie D’Aiello-familien har drevet hotellet siden 1936, og sørger for at dere føler dere mer enn velkomne under oppholdet deres. Bygget fordeler seg over flere etasjer og er buet med forskjellige utsikter fra rommene. En lys og romslig resepsjon med heis møter dere, og dere kan innta frokosten i spiserommet i andre etasje eller på den tilhørende terrassen. Alle rommene har moderne og komfortable fasiliteter som telefon, satelitt-tv, aircondition, minibar, hårføner og safe, samt enten en Fransk balkong, vanlig balkong eller terrasse. På grunn av den sentrale beliggenheten må det påregnes noe trafikkstøy. Enkeltrommene har utsikt mot Positanos fargerike hus, dobbelt- og deluxe-rommene ser utover byen og litt av havet, mens Junior Suitene kan skryte av en flott havutsikt.

Les mer om Hotel Savoia

Nyt uforglemmelige feriedager langs Amalfikysten
Tilbring late dager på rullesteinsstranden i Positano, og la skuldrene senke seg med et glass vin i hånden på en av de romantiske restaurantene. Parker leiebilen i parkeringshuset (mot betaling) og hopp på en av bussene som går langs de kronglete kystveiene. Beundre de imponerende utsiktene underveis og besøk karakteristiske byer og tettsteder som er breddfulle av historie og atmosfære.

Bestill deres sentrale og innbydende hotellrom

Gjør dere klare til å nyte Italias vakreste kystlinje med Hotel Savoia som deres sentrale base. Utforsk det billedskjønne landskapet og forelsk dere i byene som klamrer seg til fjellsidene, pent dekorerte med velduftende sitronlunder og pastellfargede murvegger. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Savoia

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map