Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Royal Prisco

Standardrom Junior suite
 
Hotel Royal Prisco er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Royal Prisco er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Royal Prisco ligger på den lille hovedvei som slynger seg gjennom sentrum av Positano, siden det ligger på veien må du forvente noe trafikkstøy på balkongene. Men det er ingen reell gjennomgangstrafikk, med unntak av den lille minibussen, de lokale innbyggerne og de turister som eventuelt har kommet til en feil sving eller bare ønsker å kjøre gjennom byen.

God service, men begrensede fasiliteter

Hotellet blir stadig renovert, så det holder en fin standard. Det er ikke så stor og det er det mange som setter pris på. Inngangen til resepsjonen er fra gaten, det er gratis wi-fi i hele hotellet, en liten sittegruppe, en bar hvor du kan få en kald drink eller en kopp italiensk kaffe og en frokostsal hvor du kan nyte dagens første måltid .

Les mer om Hotel Royal Prisco

Ankom med bil eller buss

Hvis du ankommer med offentlig transport, kan du gå av nesten utenfor døren (ta minibuss fra kystveien, der du går av bussen mellom Amalfi og Sorrento). Hvis du ankommer med bil, kan du eventuelt parkere på veien mot betaling - men det er bedre å parkere i parkeringshuset i nærheten, som er ca. 100 meter fra hotellet. Hotellet ligger relativt langt nede i byen, så det tar bare ca. 10 minutter å gå til stranden, sentrum med sine mange butikker og havnen hvor du kan seile både til Amalfi og Capri.

Smakfullt innredet rom

Hotellet har 15 rom i forskjellige kategorier. De er alle pent innredet i en klassisk stil og de fleste har en balkong eller terrasse og havutsikt. Rommene har telefon, satellitt-TV, safe, minibar, klimaanlegg og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Stedet kan ikke umiddelbart anbefales for familier med barn.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Royal Prisco

Les personlige anmeldelser av Hotel Royal Prisco som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Royal Prisco. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Royal Prisco

Koselig hotell med bra beliggenhet

Hotellet har pene og romslige rom med mange søte detaljer. I en slik by som Positano synes vi at det er vesentlig å booke rom med balkong og havutsikt, så selv om havet er langt der nede så er utsikten veldig bra. Serviceminded betjening og rene og pene rom. Det tok kun et par minutter ned til gågatene og 7-8 minutter til stranden. Vi likte oss veldig godt på dette hotellet som heller ikke var av de dyreste.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Royal Prisco

Les mer

Ole Kristian og og Tove fra Oslo i Norge boede på Hotel Smeraldo i Rom fra d. 19. til d. 21. april 2011 og på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 21. til d. 25. april 2011.

Hotell Royal Prisco er et hyggelig familiedrevet hotell. Store, deilige rom med fin terrasse ut mot havet. Veldig hyggelig betjening med et høyt servicenivå. Renholdet var eksellent, rommet luktet rent og friskt hver gang vi kom hjem. Det er noe gatestøy i og med at hotellet ligger nær havneområdet.

Positano er et veldig sjarmerende sted, som flere av byene på Amalfikysten. Det er lett å ta seg til de øvrige byene med båt. Å reise med buss er en spesiell opplevelse. Det er trange veier og mye trafikk. Man skal ikke være skvetten for å reise med bil eller buss. Vi tok båt til Amalfi en dag, og besøkte samtidig Ravello som kan anbefales. En annen dag tok vi båt til Capri. Det var litt oppskrytt. Det var veldig kommersielt, men også vakkert. Jeg vil tro, at det er hyggelig å være der om kvelden, når alle dagsturistene har reist. Da viser nok Capri seg fra sin rette side. På dagtid i turistsesongen er det veldig fullt av turister.

I Positano er det mange hyggelige restauranter i den øvre delen av byen. Disse anbefales fremfor de som ligger nede ved stranden som er både dyre og ikke så gode. Bortsett fra Le Terrazze nede på stranden, som er en fantastisk restaurant, men i øvre pris sjikte. Det er også en veldig hyggelig restaurant i øvre del av byen som heter Next2, som også anbefales.

Takk til in-italia for gode råd og god service. Det føles alltid trygt å benytte dere, når vi reiser til Italia.

Les mer

Odd og familien fra Nøtterøy i Norge boede på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 7. til d. 10. oktober 2010.

Vårt opphold på hotelet var meget bra - alt var som dere har forklart: servise og en hyggelig familie.
Vi forlenget oppholdet med 1 døgn til samme pris for været og oppholdet var perfekt.

Vi leide bil fra Bologna og fikk parkert bilen nedenfor hotellet i 4 dager, men vi glemte og sjekke bilen før og etter.
Da vi fylte diesel på vei oppover hadde de fått skade på bilen bak, så tips sjekk bil før parkering og når den skal hentes.
Det ble en dyr lærepenge for oss.
Vi vil gjerne bruke dere om igjen.

Les mer

Arild og rejsefæller fra Heggedal i Norge boede på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 7. til d. 11. juni 2008.

Hotellet i Positano var også riktig bra, et lite familiedrevet sentralt beliggende hotell med hyggelig service-minded betjening som sørget godt for oss og alltid var tilstede.

Vi er i det hele svært fornøyd med turen, og ikke minst den gode service og tette oppfølging fra In-italy sin side på våre henvendelser for å "komponere" denne turen.

Fra Positano besøkte vi Smaragdgrotten(ca 2 timer) og Capri (dagstur). Disse stedene tilbys det turer til fra flere operatører, og det trengs ikke å planlegges på forhånd. Av steder vi besøkte fra Amalfi kan nevnes Pompeii, Vesuv, Ravello (med Villa Cimbrones vakre hageanlegg og vanvittige utsikt). Alle disse stedene er svært severdige. Dette synes vi var passe med utflukter for en 12 dagers tur, helt greit med noen dager hvor man bare slenter rundt, sitter på terrassen og er på stranden. Det er også greit å ta seg fram med off. kommunikasjon.

Mattips:
Det er masse god italiensk mat. Den beste maten fikk vi på små familiedrevne retauranter hvor eieren signaliserer at "restauranten er mitt liv". Husk at Italienerne alltid serverer maten i tre omganger + dessert, dvs. at om ikke alle bestiller forrett må de som ikke har bestilt vente til forretten er over. Bestiller noen i føglet både forrett (antipasti) og "primi piatti" blir det lenge å vente på maten for den som evt. kun har bestilt hovedrett!

Forrettene er de spesielt flinke på, anbefaler spesielt: Brasaiola(mørk skinke) med ruccola, parmesan og olivenolje, der er det full match mellom ingrediensene! Pastarettene er ofte nokså smakløse, velg fortrinnsvis noe mer spennende, men de gangene det fantes "hjemmlaget pasta" på menyen var de derimot svært gode. Pizzaen er nesten alltid god.

PS: Amalfi-kysten er rangert blandt de 10 vakreste kystveier i verden. Hele Amalfi-kysten er utrolig pittoresk (med Positano kanskje helt på topp i så måte), og det er så trangt om plassen at turismen ikke har klart å ødelegge det intime preget. Jo, mindre byer, dess mere lokalt/opprinnelig preg. Her er det bare å velge..

Les mer

Ivar og rejseledsager fra Grålum i Norge boede på Hotel Royal Prisco i Positano fra d. 23. til d. 26. maj 2008.

Ved ankomsten til Positano, ble vi møtt av en "Porter" som for en rimelig penge tilbød seg å transportere kuffertene til hotellet (Hotell Royal Prisco). Dessverre takket vi nei og slepte på disse på egenhånd. Men i Positano er det både bratte gater og trapper. Med mindre en skal bo helt nede ved havnen, anbefales derfor på det sterkeste å benytte tilbudet. Portertjenesten er veldig godt organisert og helt trygg å benytte.

Hotell Royal Prisco kunne ikke skilte med like god utsikt som vi hadde hatt i Amalfi, men vi hadde også her brukbar utsikt til havna og Duomo'en. Vi hadde redusert litt på kravet til hotellrom ( Standardværelse med balkon og havutsikt), og første natten ble vi litt plaget av lokaltrafikken utenfor hotellet. Men vi fikk uten noen som helst innvendinger byttet til et annet rom de siste to nettene og hadde det veldig bra. Vårt vennepar fikk til overmål en suite til disposisjon og var veldig fornøyde. Stilen på hotellet er meget lukseriøs med marmor og barokke møbler over alt. Betjeningen var også her alle tiders og det var heller ikke her noen språkproblemer. Siden vi hadde 3 dager i Positano, hadde vi tenkt å ta en dagstur til Ravello, men vi fant ut at det er relativt mye enklere å ta turen til Ravello fra Amalfi by. Trolig hadde det derfor vært lurere å brukt 3 dager i Amalfi og besøkt Ravello derfra og heller nøyd oss med 2 i Positano. Vi har bare hyggelige minner fra begge byene. Hvis vi skal sammenligne de to stedene, er det kanskje litt mer å gjøre i Amalfi enn i Positano. Dessuten er Positano tydligvis et sted for amerikanske turister og derfor mer av en turistmaskin enn Amalfi. Vi er veldig fornøyd med all service vi har fått fra In-Italia, og vil gjerne benytte oss av deres service i fremtiden også. Etter 3 dager i Positano tok vi båt tilbake til Sorrento og etter 2 dager i Sorrento tok vi ekspressbuss fra Sorrento direkte til flyplassen i Napoli og hjem derfra.

Les mer
 
search map