Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Royal Prisco

Standardrom Junior suite
 
Hotel Royal Prisco er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Royal Prisco er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Royal Prisco ligger på den lille hovedvei som slynger seg gjennom sentrum av Positano, siden det ligger på veien må du forvente noe trafikkstøy på balkongene. Men det er ingen reell gjennomgangstrafikk, med unntak av den lille minibussen, de lokale innbyggerne og de turister som eventuelt har kommet til en feil sving eller bare ønsker å kjøre gjennom byen.

God service, men begrensede fasiliteter

Hotellet blir stadig renovert, så det holder en fin standard. Det er ikke så stor og det er det mange som setter pris på. Inngangen til resepsjonen er fra gaten, det er gratis wi-fi i hele hotellet, en liten sittegruppe, en bar hvor du kan få en kald drink eller en kopp italiensk kaffe og en frokostsal hvor du kan nyte dagens første måltid .

Les mer om Hotel Royal Prisco

Ankom med bil eller buss

Hvis du ankommer med offentlig transport, kan du gå av nesten utenfor døren (ta minibuss fra kystveien, der du går av bussen mellom Amalfi og Sorrento). Hvis du ankommer med bil, kan du eventuelt parkere på veien mot betaling - men det er bedre å parkere i parkeringshuset i nærheten, som er ca. 100 meter fra hotellet. Hotellet ligger relativt langt nede i byen, så det tar bare ca. 10 minutter å gå til stranden, sentrum med sine mange butikker og havnen hvor du kan seile både til Amalfi og Capri.

Smakfullt innredet rom

Hotellet har 15 rom i forskjellige kategorier. De er alle pent innredet i en klassisk stil og de fleste har en balkong eller terrasse og havutsikt. Rommene har telefon, satellitt-TV, safe, minibar, klimaanlegg og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. Stedet kan ikke umiddelbart anbefales for familier med barn.

Sjul teksten
 
 
search map