Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Poseidon

 
Hotel Poseidon er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Poseidon er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fra privat villa til hotell

I 1950 kjøpte det napolitanske ekteparet Liliana og Bruno Aonzo en villa omgitt av appelsin- og sitrontrær i den lille fiskebyen Positano. Planen var at de skulle tilbringe sommermånedene i Positano sammen med deres nyfødte barn Monica og Marco, og det gjorde de i noen år. Men Positano ble raskt et eksklusivt feriested, så familien bestemte seg for å omdanne villaen deres til et hotell. Barna bor fortsatt på hotellet, så du bor faktisk hos en privat familie hvis du velger Hotel Poseidon til ditt feriested.

Gode utfluktsmuligheter

Hotel Poseidon ligger ved den smale veien som snor seg ned gjennom Positano, og hvis du krysser ned mellom husene kan du være i sentrum på stranden i løpet av bare 10 minutter. Det er også herfra du kan ta båten til Amalfi eller til øya Capri, som du naturligvis må besøke i løpet av ditt opphold. Kommer du med bil er det mulighet for parkering på hotellet, og skal du på litt lengre turer kan det være en god idé å ha en bil. Skulle det ikke være plass i hotellets garasje er det flere offentlige parkeringsplasser er det flere offentlige parkeringsplasser i nærheten.

Les mer om Hotel Poseidon

Offentlig transport anbefales

Ellers anbefaler vi offentlig transport, for hverken parkering eller kjøring i Positano er det letteste. De offentlige bussene som kjører mellom Sorrento og Amalfi kjører ikke ned gjennom byen, men stopper på selve kystveien over Positano, og det vil ta deg ca. 10 minutter å gå til bussen fra hotellet, men vi gjør oppmerksom på at Positano ligger på et fjell, så du må være god til beins for å bo her. Du kan også hoppe på den lille minibussen som kjører ned gjennom byen, og som bl.a. også har holdeplass tett på de store, offentlige bussene. Hvis du kjører til Sorrento kan du komme deg videre med lokaltoget Circumvesuviana, som forbinder Sorrento og Napoli med stopp i bl.a. Pompeii.

Flytt inn til en privat familie

Når du trer over dørstokken på Hotel Poseidon er det som å flytte inn til en privat familie - en ganske stor en, vel å merke, da hotellet har 48 rom. Men det er faktisk det du gjør, og som gjest er du slett ikke i tvil, for familieeide hoteller har en helt egen atmosfære som også er til å ta og føle på her. De store, hyggelige stuene har myke stoler og sofaer, og skulle du få lyst til å ta et nummer er du velkommen til å benytte det store flygelet. I forlengelse av stuene finner du hotellets bar, der det er utgang til den store terrassen med utsikt over byen og havet.
Det er naturligvis også restaurant på stedet, der du kan spise utendørs både om morgenen og om kvelden, da du kan nyte middagen din under den fløyelsmyke himmelen. I løpet av sommeren arrangeres det flere musikkvelder her der du bl.a. får muligheten til å stifte bekjentskap med den spennende napolitanske folkemusikken.

Nyt dagene ved bassenget

Det har også blitt plass til et svømmebasseng i det som tidligere var familiens private hage, og her kan du nyte dagene på en av de gode solsengene, og be servitørene komme med forfriskninger og lette snacks dersom du ikke velger å gå en tur ned til havnen og spise frokost. Om kvelden kan du også nyte yndlingsdrinken din på den store terrassen mens du beundrer den imponerende utsikten over den opplyste byen. Hotellet har også en liten velvære-avdeling som er bygget direkte inn i klippene. Her er det mulighet for å få forskjellige behandlinger og massasje.

Personlig innredede rom

Hotel Poseidon har i alt 48 rom i flere forskjellige kategorier som ligger i flere forskjellige bygninger. Alle rommene har en større eler mindre balkong eller terrasse, og utsikt mot hagen, byen eller havet. Rommene er individuelt og pent innredet i den klassiske stilen som matcher resten av hotellet, og du finner en del antikviteter blant møblene og utsmykningen. Vi gjør oppmerksomme på at ikke alle rommene kan nås med heis, og at det derfor kan være nødvendig å forsere et visst antall trapper. Alle rommene har som minimum aircondition, minibar, safe, satellitt-tv, telefon, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og/eller badekar, samt hårføner.

Les om rommene på Hotel Poseidon

Sjul teksten
 
 
search map