Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Pasitea

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Positano Art Hotel Pasitea ligger ca. 10 minutters gange fra stranden og enda kortere fra sentrum av Positano. Her må vi skynde oss å si at hvis du velger å bo i Positano, er det viktig at du er god til bens, byen er bygget direkte inn i åssidene og veien som går gjennom byen er forbundet med mange bratte trapper. Til gjengjeld kan du da holde ferie din i en av de mest pittoreske byene i Italia og nyte den gode stemningen i de koselige gatene, mens du ser på de mange små butikker.

En by med mange trapper

På stranden kan du nyte livet på en solseng under en skyggende parasol, eller ta fergen til Capri eller Amalfi. Fra Art Hotel Pasitea har du også bare noen få minutters gange (via trapper) til nærmeste bussholdeplass hvor du kan komme til blant annet Sorrento og Amalfi. Bortsett fra den ene veien som krysset ned gjennom byen, er sentrum utpekt for gågaten. Positano var opprinnelig en liten søvnig fiskerlandsby, men er i dag en av de mest fasjonable badebyene i Italia, derfor er det også ganske livlig i sentrum i sommersesongen.

Det er gode utfluktsmuligheter

Positano er et godt utgangspunkt for utflukter til området rundt. Du kan leie en scooter, en bil eller dra på en organisert utflukt eller med offentlig transport. Fra Positano er det lett å komme til, blant annet, Sorrento, Pompeii, Napoli, Amalfi og den vakre øya Capri. Hvis du tilhører de aktive, kan du også ta fotturer i åsene over byen. Her kan vi spesielt anbefale den berømte tursti "Gudenes sti", som er et absolutt must hvis du setter pris på storslått natur og uforglemmelig utsikt.

Et godt og komfortabelt hotell

Som på de fleste andre hoteller i Positano er det en fantastisk utsikt fra Positano Art Hotel Pasitea. Du kan lett tilbringe en hel dag med en god bok mens du nyter god service, bar'en kan forsyne deg med din favorittdrink og andre forfriskninger. Det er helt opp til deg om du ønsker å utforske området, enten du ønsker å drømme dagene vekk eller ta en tur på stranden.

Hotellet er også litt annerledes enn de fleste andre hotell på Amalfikysten, det er faktisk et såkalt kunst-hotell. I hotellets lobby kan du beundre de mange verk av moderne kunst, som er laget av italienske og/eller internasjonale kunstnere. Hotellet har generelt en god service og det er gratis wi-fi overalt. Hvis du kommer til Positano med bil, bør du være oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne parkeringsplass. Hotellet har en avtale med en nærliggende parkeringsplass der du kan parkere mot en tilleggsavgift på ca. 20 euro pr. dag. Veien som krysser ned gjennom byen går rett forbi hotellet, så du bør være oppmerksom på at trafikkstøy på dagtid kan forekomme.

Les mer om Hotel Pasitea

Romslig og lyse rom

Art Hotel Pasitea har totalt 30 rom i ulike kategorier, og alle har en stor eller liten balkong eller terrasse. Alle rommene har minst aircondition, satellitt-TV, wi-fi, minibar, safe , bad med toalett, dusj og hårføner. Noen av rommene har også spabadekar.

Les om rommene på Hotel Pasitea

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map