Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Il Gabbiano

 
Hotel Il Gabbiano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Il Gabbiano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Il Gabbiano er et hyggelig lite familieeid hotell, som ligger sentralt i Positano med en fantastisk utsikt over havet og byen.

I nærhet til hjertet av Positano

Hotellet ble oppusset og renovert i 2003 og er enkelt og pent innredet. Det er direkte inngang fra en liten vei, som smyger seg igjennom hjertet av Positano, og derfor er det nesten ingen gjennomtrafikk, bortsett fra de få turister som har forvillet seg ned til byen, eller som er på vei til deres hotell. Da hotellet samtidig ligger ned ved fjellsiden under veien, er det stort sett ikke trafikkstøy.

Les mer om Hotel Il Gabbiano

Muligheter for bil eller offentlig transport

Parkering kan finne sted langs veien mot betaling, dersom man kan finne en plass. Alternativet, er det flere store parkeringshus i Positano. Kommer man med offentlig transport, kan man gå av rett ved hotellet. Da hotellet ligger forholdsvis høyt oppe i byen, må man beregne en mindre spasertur for å komme ned til stranden (ca 500 trappetrinn).

Pene og enkle innrettede rom


Hotel Il Gabbiano har en liten resepsjon, bar, frokostrestaurant og stue. De ialt 20 rommene er pent men enkelt innredet, og alle har balkong eller terrasse og havsutsikt. Rommene har telefon, tv, samt bad med dusj og toalett. Og de fleste har aircondition. Hotellet har to rom med plass til opp mot 5 personer.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Il Gabbiano

Les personlige anmeldelser av Hotel Il Gabbiano som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Il Gabbiano. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Il Gabbiano

Bedømmelse av Hotel Il Gabbiano

Fantastisk skjønt hotell. Flott beliggenhet. Og en stab som alltid var innbydende og interessert i våre opplevelser og trivsel. Kan ikke roses nok!

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Gabbiano

Les mer

Et uforglemmelig opphold:)

Et hotell med hyggelig atmosfære og god service. Flott at "sjefinnen" snakker godt engelsk og kunne anbefale og forklare. Havutsikten var upåklagelig og terrassen likeså. Rommene helt greie, men kalde og litt små for to personer med to kofforter i tre netter. Alt var rent og pent og badet delikat, men uten varme.

Les mer

Lise og manden fra Oppegård i Norge tilbragte deres bryllupsrejse på Hotel Il Gabbiano i Positano fra d. 26. til d. 31. maj 2008.

Vi har hatt det helt fantastisk!!!!!! Positano var alt man kunne drømme om for en bryllupsreise. Positano var en veldig romantisk liten by, med masse trange trappesmug og massevis av blomster overalt! Ja, det var utrolig vakkert. Vi ble i byen hele tiden vi, og dro ikke på en eneste utflukt.

Vi er superfornøyde med hotellene;:
Il Gabbiano: lite koslig familehotell, veldig hyggelig de som drev det, rommene var små, men det holdt i massevis og veldig rent og fint, og ikke minst, en helt fantastiske balkong med en perfekt utsikt over Middelhavet! (Det var andre rom med mer delte balkonger nedenfor oss, verdt å betale det lille ekstra for å få rom med helt egen balkong på det nivået vi hadde). Enkelt froskot på morgenen, men det holdt: kaffe, te, ferskpreset juice, en croisaant og litt brød med syltetøy. Dette holder, for du spiser en GRANDE pizza til lunsj.....
Ca 500 trappetrinn (15 min) å gå ned til stranden, så det ble bra trim hver gang vi skulle hjem. Men det var verdt det og å bo nesten helt på toppen av byen, istede på hoteller lenger ned synes vi. De fleste stedene vi spiste på kveldene lå også litt oppe i høyden. Og når vi først er inne på maten, de har jo verdens beste pizza i sør-Italia, og så mye annen god pasta at vi la vel på oss flere kilo den uka....

Siste natten hadde vi på Hotel Sirenuse. [...]
Så som du sikker skjønner, vi hadde en helt fantstisk reise og vi vil gjerne få takke deg og de andre så masse, så masse for hjelpen.
Vi kommer garantert til å benytte oss av deres nettside igjen dersom vi skal til italia igjen. Og det skal vi jo.,...

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Gabbiano

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Gabbiano

Les mer
 
search map