Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Il Gabbiano

 
Hotel Il Gabbiano er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Il Gabbiano er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Il Gabbiano er et hyggelig lite familieeid hotell, som ligger sentralt i Positano med en fantastisk utsikt over havet og byen.

I nærhet til hjertet av Positano

Hotellet ble oppusset og renovert i 2003 og er enkelt og pent innredet. Det er direkte inngang fra en liten vei, som smyger seg igjennom hjertet av Positano, og derfor er det nesten ingen gjennomtrafikk, bortsett fra de få turister som har forvillet seg ned til byen, eller som er på vei til deres hotell. Da hotellet samtidig ligger ned ved fjellsiden under veien, er det stort sett ikke trafikkstøy.

Les mer om Hotel Il Gabbiano

Muligheter for bil eller offentlig transport

Parkering kan finne sted langs veien mot betaling, dersom man kan finne en plass. Alternativet, er det flere store parkeringshus i Positano. Kommer man med offentlig transport, kan man gå av rett ved hotellet. Da hotellet ligger forholdsvis høyt oppe i byen, må man beregne en mindre spasertur for å komme ned til stranden (ca 500 trappetrinn).

Pene og enkle innrettede rom


Hotel Il Gabbiano har en liten resepsjon, bar, frokostrestaurant og stue. De ialt 20 rommene er pent men enkelt innredet, og alle har balkong eller terrasse og havsutsikt. Rommene har telefon, tv, samt bad med dusj og toalett. Og de fleste har aircondition. Hotellet har to rom med plass til opp mot 5 personer.

Sjul teksten
 
 
search map