Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Eden Roc Suites

 
Hotel Eden Roc Suites er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Eden Roc Suites er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Positano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Eden Roc er bygget direkte inn i fjellet på fjellsiden av Positano, og tilbyr en fantastisk utsikt over byen og havet. Hotellet ligger på kystveien, samtidig tar det ca. 10 minutter å gå ned til sentrum og stranden.
Kanskje vi bare skal påpeke at Positano er svært kupert, så det er en fordel å like og gå. I sentrum av de sjarmerende gatene finner du et godt utvalg av butikker, kunstgallerier, den lokale kirken, stranden og havnen hvor du kan slappe av eller ta båten til Capri eller Amalfi. Noen få skritt fra hotellet finner du også stoppestedet for den lokale bussen, som forbinder byene Sorrento og Amalfi, hvor du også kan gå på den lille minibuss som kjører rundt Positano og de nærliggende landsbyene. Det er bare en enkel vei som går gjennom selve byen og resten fungerer som en gågate. Stemningen i byen er koselig og i sommersesongen er det en helt spesiell atmosfære.

Positano er et godt utgangspunkt for å utforske Amalfikysten og området rundt. Du kan leie en scooter og ta en tur, akkurat som flere av de kjente filmstjerner som velger å feriere i byen har for vane, men du kan selvfølgelig også leie en bil. Det er ganske enkelt å komme til steder som Pompeii, Napoli, Sorrento, Amalfi og Vesuv, men også til øyene Capri og Ischia. Hvis du tilhører aktive, kan du også gå tur på Gudenes sti som starter bare noen få kilometer fra Positano. Det er en helt fantastisk tur som tar deg høyt opp i fjellet med uvurderlig utsikt over Amalfikysten.

Varm gjestfrihet

Hotel Eden Roc tilbyr alt du trenger for en herlig ferie i Positano. Gjestfrihet og vennlighet er enestående og komplimentert av god service og mange fasiliteter. Svømmebassenget er et fint sted å slappe av med en kald drink og nyte utsikten. Drøm deg bort på din komfortable solseng og les evt. boken du lenge har drømt om. Hvis du har flere behov kan du evt. skjemme deg selv bort med en massasje på velværesenteret, som også har et dampbad og et lite treningsstudio.

Les mer om Hotel Eden Roc Suites

En fantastisk "wakeup call"

Å våkne opp på Hotel Eden Roc er en fest, og det å ta en god frokost ute på terrassen med vakker utsikt, er en helt spesiell opplevelse. Hvis du planlegger å nyte dine måltider i hotellets restaurant, er det mulig til både lunsj og middag, og du kan selvfølgelig spise på terrassen med flott utsikt. Kjøkkensjefen tryller frem daglige spennende retter fra det lokale kjøkken inkl. hjemmelagde desserter. I dagens løp, kan du selvfølgelig også få et lett måltid på terrassen. Du kan ta din aperitiff eller drink etter middagen i den koselige amerikanske baren. Kommer du til Positano med bil, skal du være oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne parkeringsplass, men det er flere parkeringshus mot betaling i området. Det er wi-fi på hele hotellet uten ekstra kostnader.

Smakfullt innredet rom og suiter med balkong

Det er bare 25 rom og suiter på Hotel Eden Roc, så det er ikke et stort hotell. Alle rommene har havutsikt og balkong, og er relativt romslige. Rommene har klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, safe, telefon, skrivebord, noen har også en sittegruppe med sofa. Badene har toalett, dusj eller badekar og hårføner, og noen har også en jacuzzi.

Les om rommene på Hotel Eden Roc Suites

Sjul teksten
 
 
search map