Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Conca d'Oro

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bygget på en stor terrasse

Midt i fjellene i utkanten av Positano finner du det lille tre-stjerners hotell Conca d'Oro med fantastisk utsikt over Amalfi og Positano byen. Beliggenheten gjør at det i utgangspunktet er rimelig viktig å være godt skodd, for alt i Positano ligger i åssiden, og veien er de 103 trinnene opp til hotellet.

Det er et stykke ned til stranden og det historiske sentrum, så du må regne min. et kvarter avhengig av dagsformen, eller du kan velge å ta den lille lokale minibuss som kjører gjennom byen flere ganger om dagen. Positano er kjent for de mange svingete trappestiene som kobler byens ulike områder med spektakulære klipper, som reiser seg høyt over byen. Hver kvadratmeter er utnyttet til bygging. Husene er nær åssiden, og det er til slutt et lite stykke land som brukes til frukt og grønnsaker som trives i vulkansk jord. Å bo på Hotel Conca d'Oro er synonymt med en flott beliggenhet for å besøke Amalfikystes høydepunkter som Sorrento, Vesuv, Pompeii, Amalfi, Ravello og øyene Ischia og Capri. Hvis du setter pris på spaserturer, vil du finne den spektakulære turstien Path of the Gods bare 2 km fra Hotel Conca d'Oro.

Slapp av og nyt utsikten

Hotel Conca d'Oro tilbyr god komfort til en rimelig pris, og vi er sikker på at du vil sette pris på de ansattes velkomst og gjestfrihet. Det begynner faktisk så snart du ankommer, for de ansatte hjelper deg gjerne å bære bagasjen opp til rommet ditt, og tro oss, det kommer du til å sette pris på, hvis ikke du reiser lett. Servicen er god og så snart du er fremme kan ferien begynne. Sett deg ned med et glass Prosecco og nyt utsikten fra en sol, ta et dypp i jacuzzi'en og bestill en matbit, kanskje du også får tid til å lese en bok, for det er ganske sikkert at du raskt komme ned i gir .

Restauranten på Hotel Conca d'Oro spesialiserer seg på tradisjonelle retter fra Amalfikysten, det gjelder både fisk og kjøtt. Det er en innendørs restaurant, men også en utendørs terrasse hvor du kan nyte frokost, lunsj og middag akkompagnert av den fantastiske utsikten. Å våkne opp og gå til sengs med denne utsikten vil gjøre ferien din til en unik opplevelse. Kommer du til Positano med bil, er det parkering tilgjengelig i en av de lokale parkeringshusene mot et gebyr. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Les mer om Hotel Conca d'Oro

Nydelige rom i klassisk stil

Hotellet har 38 rom i forskjellige kategorier som er innredet i tradisjonell stil. Flere har sjøutsikt og flere har en balkong eller terrasse. Alle har klimaanlegg, satellitt-TV, Wi-Fi, bad med toalett, dusj og hårføner.

Leiligheten ligger i nærheten av hotellet, og du har tilgang til hotellets fasiliteter. Leiligheten har stue og hems.

Les om rommene på Hotel Conca d'Oro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map