Hotell i Positano på Amalfikysten

Hotel Casa Albertina

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Fra terrassen kan du sitte hele dagen og observere folk som spaserer til byen og stranden, samtidig som du kan beundre den herlige utsikten.

Hvis du er glad i strandliv og ikke er så fleksibel bevegelsesmessig (f.eks. rullestol eller barnevogn) anbefaler vi å reise et annet sted. Det krever en del trappetrinn for å komme seg til hotellet fra byen. Tilsammen tar det rundt 20 minutter å gå inn til byen og omtrent 10 minutter til stranden. Man kan si at det er prisen man betaler for den formidable utsikten. Du må rett og slett være glad i gåturer hvis du ønsker å tilbringe alle kveldene dine i sentrum. Men det er også andre muligheter for å smake på god mat: bare 100 meter fra hotellet finner du to restauranter å velge mellom.

Gjestfrie Lorenzo passer på

Casa Albertina er et familiedrevet hotell, og Lorenzo er verten som tar seg godt av både deg og reisefølget ditt. Han er utrolig glad for å kunne hjelpe sine gjester med gode råd og tips til utflukter eller informasjon om omgivelsene. Du befinner deg kun 16 km fra Amalfikysten, så her er det mye å oppleve.
Hotellet er lite og har et personlig preg over seg, og i tillegg til det deilige soldekket der du kan nyte frokosten, byr hotellet på mange andre komfortable fasiliteter. Det er Wi-Fi overalt på hotellet, og baren serverer deilig kaffe om morgenen og smakfulle forfriskninger i løpet av ettermiddagen.

Kun 10 hyggelige rom

Hotel Casa Albertina tilbyr kun 10 rom. De fleste av dem har havutsikt og terrasse eller balkong, med unntak av enkeltrommene. Som nevnt ovenfor er utsikten virkelig storslått. Rommene er utstyrt med flatskjerm-tv, aircondition og privat bad. Du kan velge mellom Continental (toast med smør/syltetøy) eller American frokost (toast, eggerøre, pølser, skinke, pålegg, m.m.).

NB: Hotellet tillater ikke barn under 8 år.

Les mer om Hotel Casa Albertina

Les om rommene på Hotel Casa Albertina

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map