Hotell i Positano på Amalfikysten

Covo dei Saraceni

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En fantastisk beliggenhet

Covo dei Saraceni har en enestående beliggenhet i sentrum av Positano, direkte ved havet og byens største strand. Utsikten er fantastisk, og det er faktisk slett ikke behov for å forlate hotellet i løpet av ferien din, for du har allerede alle fasilitetene du kan få bruk for. Selv hvis du ønsker å dra på stranden tilbyr naturligvis hotellet privat strand rett utenfor døren. Positano er en av de mest attraktive byene på Amalfikysten, så bedre blir det ikke.

Svømmebasseng med utsikt

Covo dei Saraceni er et av de hotellene du bare har lyst til å bli værende for alltid. Servicen, gjestfriheten og fasilitetene holder en svært høy standard, og vi er helt sikre på at du kommer til å nyte ferien din. Fra bassenget kan du beundre den fine panoramautsikten over Positano og havet. Hvis du klarer å løsrive deg fra utsikten er det også det opplagte stedet å hygge seg med en god bok, ta en lur eller bare nyte en forfriskning fra bassengbaren mens du kikker ut over havet. Det er to svømmebasseng på stedet, deriblant et såkalt infinity-basseng der temperaturen tilpasses temperaturen utendørs slik at du alltid er garantert en behagelig dukkert. Her er det naturligvis også komfortable solsenger og parasoller du kan benytte.

Spis godt på hotellets egne restauranter

Til lunsj kan du nøyes med å gå de 25 meterne til basseng-restauranten der det serveres gode tradisjonelle og regionale retter. Når mørket senker seg og solen har gått ned er det også et fantastisk sted å nyte en uforglemmelig middag. Hvis du foretrekker en kjapp middag eller bare en pizza kan du besøke Basseriet i første etasje der det også er terrasse ut til stranden. Hvis du interesserer deg for det lokale kjøkkenet har du også mulighet for å bestille et matlagingskurs på selve hotellet. Andre aktiviteter i lokalområdet kan være tennis, fitness, fotturer, dykking og hesteridning, samt guidede turer til fots eller med bil. Det er naturligvis gratis Wi-Fi på hele hotellet. Hvis du kommer med bil gjør vi oppmerksomme på at det ikke er mulig å parkere ved hotellet.

Mange spennende utfluktsmuligheter

Fra Covo dei Saraceni er du kun få skritt fra byens sentrum med dets mange små butikker, gallerier og kirke. Skal du på stranden eller ta båten til Capri, Amalfi, Sorrento eller andre steder langs kysten bor du perfekt til. Det er kun én enkelt kjørevei gjennom Positano mens resten av byen er bilfri. Det hersker en hyggelig atmosfære i byen med de mange små og bratte gatene, og i høysesongen er det ganske livlig, noe vi er sikre på at du kommer til å sette pris på. Positano er også et godt utgangspunkt hvis du har lyst til å utforske Amalfikysten og resten av lokalområdet. Du kan leie en moped, en bil evt. med privatsjåfør, eller dra på en organisert utflukt.

Følgende steder er lette å nå fra Positano: Amalfi, Ravello og Sorrento, øyene Capri og Ischia, samt vulkanen Vesuv og den gamle, romerske ruinbyen Pompeii. Hvis du er av den aktive sorten er det også gode turmuligheter i området. Den mest berømte turstien på Amalfikysten heter Gudenes sti og begynner i den lille byen Nocelle, som ligger i fjellene over Positano. Her kan du på en 3-timers fottur oppleve noen av de mest fantastiske utsiktene på hele Amalfikysten. Hvis du har lyst til å seile har du også mulighet for å bestille en tur med hotellets private båt.

Les mer om Covo dei Saraceni

Fine og lyse rom

På Hotel Covo dei Saraceni er det i alt 66 romslige og komfortable rom i flere forskjellige kategorier og de fleste har egen balkong eller terrasse. I tillegg har de aircondition, satellitt-tv, gratis Wi-Fi, minibar, safe, skrivebord, og bad prydet med de berømte Vietri-flisene og utstyrt med toalett, hårføner, toalettartikler og dusj eller badekar. Noen av de bedre romkategoriene har til og med terrasse med privat boblebad.

Les om rommene på Covo dei Saraceni

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map