Hotell i Positano på Amalfikysten

B&B Casa Teresa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Eieren av Casa Teresa heter, selvfølgelig, Teresa, og det er henne og hennes to voksne barn som tar vare på deg i ferien din i sentrum av Positano. Å bo på Casa Teresa som bare har 8 rom, er som å flytte inn med en privat familie, hvor tiden har stått stille i mange år. Når det på toppen av det hele er en italiensk familie, betyr det at du vil bli mottatt med åpne armer og stor gjestfrihet. At du også må ta med at engelskkunnskaper er begrenset, gjør det bare enda mer sjarmerende.

Gode utfliktsmuligheter

Hvis du velger å bo på Casa Teresa, bør du være klar over at det er ca. 80 trappetrinn fra veien som du må beseire med bagasjen din, men under alle omstendigheter er det mange trapper i Positano. Til gjengjeld stopper lokalbussen like opp i veien hvis du velger å komme med offentlig transport, som vi anbefaler ettersom det kan være vanskelig å finne parkeringsplass i Positano. Det er noen offentlige parkeringsplasser i nærheten hvor du kan parkere mot betaling hvis det er ledig plass. Med lokal buss eller scooter, som kan leies i umiddelbar nærhet, kan du komme til de små landsbyene i regionen, men også til Sorrento og Amalfi, hvor du kan komme videre rundt i området. Fra "havnen" i Positano, kan du også ta båten til både Amalfi, Salerno og øya Capri, som selvfølgelig er et must når du er på ferie på disse kanter. Fra Sorrento kan du ta lokaltoget Circumvesuviana til både Pompeii og Napoli, som i seg selv er verdt hele turen.

En vakker terrasse med utsikt til sjøen

Å våkne opp om morgenen og som noen av det første møte Teresas lykkelig smil, er ikke så gal. Sammen med sine barn tar hun kjærlig vare på den lille bed and breakfast, og sørg for at du får en fantastisk ferie. Du starter dagen på den flotte terrassen med god hjemmelaget italiensk frokost, som i dette tilfellet betyr en overvekt av hjemmebakte kaker. Selvfølgelig kan du også få en rykende fersk cappuccino eller espresso mens du nyter frokosten og utsikten. Du kan ikke spise lunsj eller middag på Casa Teresa, men det er flere restauranter langs veien og i nærheten av innkvarteringen din, med mindre du foretrekker å ta en tur ned til sentrum. Selv om området på mange måter er litt gammeldags, er det gratis wi-fi på hele Casa Teresa.

Les mer om B&B Casa Teresa

Gammeldags roms med stil

Casa Teresa har bare 8 rom som er fordelt i hovedbygningen og et tilstøtende anneks, som ligger bare 3 minutters gange fra hovedbygningen. Alle rommene er holdt i samme stil som selve leiligheten, gammeldags, men koselig og likevel komfortabel. Rommene har satellitt-TV, takvifte, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Rommene på B&B Casa Teresa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map