Feriebolig i Positano på Amalfikysten

Alcione Residence

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det perfekte stedet å utforske Amalfikysten

Hvis du ønsker å bo i Positano, som er en av de mest eksklusive feriestedene på hele Amalfi-kysten, og du vil ha en rimelig pris, er Alcione Residence et alternativ. De tilbyr både hotellrom og en enkel leilighet med bare ca. 10 minutters gange til stranden og sentrum. Velger du å bo i Positano betyr det også at du må være rimelig god til fots, for byen er bygget på en fjellside, og de mange sjarmerende gatene forbindes med trapper. Alcione Residence ligger veldig bra til, og som nærmeste nabo til det 5-stjerners hotellet Le Sirenuse, er sjansen for å møte en berømt filmstjerne på din morgenturen i området, definitivt til stede. Fra Alcione er det bare en kort spasertur til sentrum hvor det er et godt utvalg av butikker, en kirke og strand hvor du kan nyte solen og havnen hvor du kan ta båten til Capri, Amalfi og Salerno.

Noen få minutters gange fra Alcione finner du bussholdeplassen, hvor du kan ta lokalbuss til både Sorrento og Amalfi. Det er bare én vei som går gjennom sentrum av Positano og resten av byens gågate. Stemningen i byen er veldig spesielt med alle de små svingete og bratte gater, med mange former for arrangementer i løpet av sommeren vil du føle deg godt underholdt. Positano har en meget sentral beliggenhet om du vil utforske kysten rundt deg. Du kan leie en scooter, en bil eller dra på organiserte utflukter. Det er relativt enkelt å nå følgende utfluktsmål: Pompeii, Napoli, Sorrento, Amalfi, Capri, Ischia og vulkanen Vesuv er selvsagt et must. Hvis du er aktiv og liker gåturer, kan vi også anbefale Gudenes sti, som er en av de mest spektakulære turløyper på hele Amalfikysten. Det er ikke bare utrolig vakker, men du kommer også dypt inn i fjellet og har fantastisk utsikt over havet.

Nyt frokost på din egen terrasse

Alcione Residence er et lite sted med stor gjestfrihet. Det er ikke mange fasiliteter, men en resepsjon der de personalet mer en gjerne hjelpe deg med å bestille turer og spørsmål. Dagen starter med en god frokost, som serveres på rommet eller balkongen din. Så drøm deg bort mens du nyter appelsinjuicen din og hjemmebakte kaker. Til lunsj og middag kan du selv kokelere hvis du velger å bo i leiligheten, men vi anbefaler at du prøver en av de mange gode og koselige restauranter i sentrum, eller de mer lokale steder i de små nærliggende fjellbyer. Hvis du kommer med bil må du være oppmerksom på at du ikke kan parkere på stedet, men vil bli henvist til en av de offentlige parkeringshus i nærheten. Det er gratis wi-fi på området.

Les mer om Alcione Residence

Rom på Alcione Residence

Alcione Residence har 11 rom holdt i en stil typisk for Amalfikysten. Alle rom har flislagte gulv, lyse farger. Rommene har satellitt-TV, aircondition, safe, minibar, bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om leilighetene på Alcione Residence

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map