Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kunstnere og turister

Amalfikysten er velsignet med en unik naturlig skjønnhet, men byen Positano har også andre interessante ingredienser. Byen har en veldig interessant historie. Rundt år 1000 flyktet grekerne fra Paestrum hit, da omgivelsene her gjorde det lettere å forsvare området mot sarasenernes angrep, og på kort tid ble Positano en viktig kystby. Tilstrømmingen av turister - som i begynnelsen utelukkende besto av adelsfamilier- har sakte men sikkert tiltatt. Spesielt på 50-tallet tok tilstrømningen av amerikanske turister merkbart av, etter at den amerikanske forfatteren John Steinbeck malende beskrev sin fasinasjon av byen i det berømte amerikanske motemagasinet Harper's Bazaar. I dag lever den gamle fiskerlandsbyen nesten utelukkende av turisme, og artister fra hele verden kommer hit for kortere eller lengre opphold på grunn av byens skjønnhet og farger.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Vi anbefaler at du besøker Santa Maria Assunta kirken og den romerske villaen, samt det berømte og elegante motehuset Moda Positano. Byen har to strender hvor du kan slappe av, og har du energi du trenger å bruke kan du gå stien mellom Positano and Praiano, kalt gudenes sti (Sentieri degli dei).

Les mer om Positano

Bor du i Positano er du også godt plassert for utflukter til blant annet Napoli og Sorrento, samt andre byer langs Amalfikysten. Det går f.eks båter til Salerno, Amalfi, Sorrento og Napoli i høysesongen. Inter Alia-busser går fra Positano til Salerno, Amalfi, Sorrento og Napoli i høysesongen. Vi anbefaler også en båttur fra Positano for å se de vakre øyene Capri, Ischia og Procida med sine vakre fiskerlandsbyer.

Ferjeruter finner du her:
http://www.metrodelmare.com

Velg din ferieovernatting i Positano

Bruk søkemotoren over til å velge blant våre håndplukkede overnattingsmuligheter, som inkluderer hoteller, leiligheter, villaer, B & B i Positano og ellers langs Amalfikysten. Eller kontakt våre erfarne reiseeksperter med over 15 års erfaring med reiser i Italia, for råd. Send en epost ved å bruke kontakt-linken på toppen av siden, eller bruk chat-boksen til venstre på siden. Du kan også ringe oss på nummeret du ser til høyre på siden. Vi ser fram til å hjelpe deg å få det meste ut av ferien din på Amalfikysten.

Sjul teksten
 
 
search map