Ferieovernattinger i Pompeii

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Sør for Napoli og den sovende vulkanen Vesuv finner dere Pompeii som ble begravd under glødende lava etter Vesuvs utbrudd i år 79 f.Kr. I dag er byen delt i to; en arkeologisk og historisk gamleby, og en moderne sementsmåby uten særlige særtrekk. Men herfra kan dere dra på flere spennende utflukter til vakre byer som Sorrento, Amalfi, Positano og Ravello. Vi anbefaler også et besøk på de praktfulle øyene Ischia og Capri som pryder hver sin side av Napoli-bukten. Dersom dere ønsker å utforske antikkens Pompeii er både Sorrento og Napoli gode steder å bo, da de har mer sjarm og liv enn dagens Pompeii. Hvis du får lyst til å besøke Vesuv går det faktisk buss mellom Pompeii og vulkanen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill deres ferieovernattinger i Pompeii

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Pompeii og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Pompeii

Sjul teksten
 
 
search map