Hotell i Pogerola på Amalfikysten

Grand Hotel Excelsior

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Grand Hotel Excelsior kan friste med en imponerende beliggenhet i Pogerola, en liten fjellandsby som titter ned på den vakre Amalfikysten. Selve Amalfi sentrum ligger 5 kilometer med bil fra hotellet, og kan nås via en tursti nedover bakken (ca. 50 minutter å gå) eller med buss.

Senk skuldrene ved bassengkanten

Blant hotellets fasiliteter kan vi nevne et basseng med tilhørende soldekk og bar, hage med sitronlund, møtelokale, restaurant med panoramautsikt og flere vakre terrasser med slående utsikter, og ikke minst privat strand (mot betaling) med pendelbuss-transport frem og tilbake. Badehåndklær og strandpass leveres ved henvendelse i resepsjonen.

Hotellet fremstår majestetisk med ekstravagante detaljer som lysekroner og annen utsmykning fremstilt i glass fra Murano ved Venezia. Selv om hotellet tydelig har spor etter tidens tann er det ikke noe som ødelegger for helhetsinntrykket, mye takket være den fantastiske utsikten du får over Amalfikysten. Hotellet har en strategisk beliggenhet med en strålende utsikt over bukta, og et nærområde som byr på mange barer og restauranter, samt parker der du kan nyte duften av sitrontrærne og blomstene som er typiske for denne kystlinja.

Les mer om Grand Hotel Excelsior

Frokostrestaurant og god, tradisjonell kost

Hotellets restaurant serverer god mat som italienerne er vant til å få hos deres mot: God variasjon mellom rettene, og råvarene er meget gode med tanke på prisen. Vinkartet er ikke av det enorme slaget, men du finner flere gode lokale viner å velge mellom. Frokostrestauranten ligger i nederste etasje og tilbyr en stor buffét med småkaker, croissanter, skinker, oster, frokostblandinger, müsli, yoghurt, frukt og annet. Både frokost og middag kan inntas utendørs så lenge været tillater det, da begge spisesalene har utgang til en lang terrasse med havutsikt.

Rom i tradisjonell stil

Rommene er romslige, om enn en smule gammeldags innredet. De er alle utstyrte med aircondition, digital-tv, skrivebord, minibar, telefon og hårføner på badet. Hotellets ubestridte styrke er rommenes romslige terrasser (Merk: ikke alle rom har terrasse) med herlige utsikter over enten Amalfi eller kystlinjen fra Praiano til Positano.

Les om rommene på Grand Hotel Excelsior

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map