Hotell i Pogerola på Amalfikysten

Grand Hotel Excelsior

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Grand Hotel Excelsior kan friste med en imponerende beliggenhet i Pogerola, en liten fjellandsby som titter ned på den vakre Amalfikysten. Hotellet huser herskapelige lysekroner og annen glasskunst fra Murano i Venezia.

Senk skuldrene ved bassengkanten

Tilbring avslappende dager ved bassenget som omkranses av et soldekk, en bar og velduftende sitronlunder. Her i området finner dere flere restauranter, barer og parker som viser Amalfikysten fra sin beste side. Amalfi sentrum ligger kun et par kilometre nedenfor hotellet, og dere kan nå det livlige feriemålet til fots via en sti omtrent 30 meter fra hotellet, med bil eller buss. Hotellet tilbyr også møterom, egen restaurant med panoramiske utsikter og flere behagelige terrasser.

Les mer om Grand Hotel Excelsior

Smak på tradisjonelle italienske retter

La smaksløkene fryde seg i hotellets restaurant som serverer et rikt utvalg av retter med ferske ingredienser - og dere kan til og med bestille halvpensjon til en billig penge. Vinkartet er ikke av det enorme slaget, men dere finner flere gode lokale viner å velge mellom. Frokostrestauranten ligger i første etasje og tilbyr en stor buffet med småkaker, croissanter, skinker, oster, frokostblandinger, müsli, yoghurt, frukt og annet. Både frokost og middag kan inntas utendørs så lenge været samarbeider da begge restaurantene åpnes ut mot terrasser med havutsikt.

Sov godt i behagelige rom

Rommene er romslige, om enn en smule gammeldags innredet. De er alle utstyrte med aircondition, digital-tv, skrivepult, minibar, telefon og hårføner på badet. Hotellets ubestridte styrke er rommenes romslige balkonger med herlige utsikter over enten Amalfi eller kystlinjen fra Praiano til Positano.

Bestill deres panoramiske hotellopphold

Utforsk Italias vakreste kystlinje på dagtid, og bask dere i Grand Hotel Excelsiors luksuriøse omgivelser på kvelden. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Grand Hotel Excelsior

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Miramalfi

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Campania

Populært i Campania

search map