Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Selv om Pogerola ligger kun et par minutters kjøring utenfor den travle og populære feriebyen Amalfi, har den bevart sin rolige sjarm - en av hovedårsakene til at flere Amalfi-innbyggere har flyttet opp hit.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Dersom dere ønsker å komme dere bort fra turistmengdene, men likevel bo nærmt Amalfi og kysten, er Pogerola noe for dere. De sprekeste av dere kan ta turskoene fatt langs fjellstien nedover mot den livlige feriedestinasjonen. Det eneste som forstyrrer idyllen er noen usjarmerende betongbygg utenfor byen, og den tidvis insisterende kirkeklokken. Men de vakre utsiktene og småbysjarmen gjør definitivt opp for det.

Les mer om Pogerola

Bestill deres ferieovernattinger i Pogerola

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Pogerola og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map