Feriehus og hoteller i Pioppi

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den lille kystbyen, som bare har 260 innbyggere, ligger i Cilentos naturreservat sør på Amalfikysten. Du er dermed i et unikt område, både på grunn av naturen, men også kulturelt sett. Reservatet er inkludert i UNESCOs liste over kulturarv og det er også rikelig anledning til å dra på spennende utflukter til mange sjarmerende fjellandsbyer og historiske severdigheter. Det er, for eksempel, bare noen få kilometer til den gamle greske byen Velia.

Foruten de mange muligheter til å dra på, for eksempel, terrengsykling og fotturer i naturreservatet, er det også ideelle forhold for bare å slappe av. I motsetning til den mer berømte Amalfikysten, er Cilento-kysten godt kjent for sine lange, fristende sandstrender. Har du ferie i Pioppi, vil du sannsynligvis tilbringe en god del tid nede på stranden som har fått Blått Flagg flere år på rad. Hvis ikke du foretrekker å nyte utsikten over Tyrrenhavet fra toppen av restaurantene som er kjent for å servere god og ekte italiensk mat i overflod.

Kart over Pioppi

Hvis du klikker på kartet nedenfor kan du se avstander til flyplasser og plasseringen av ferieboligene vi tilbyr i området.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ferieboliger og hoteller i Pioppi

På In-Italia Reiser finner du enkelt de beste hotellene, ferieleilighetene, B&B og villaene i Italia. Vi har personlig valgt alle overnattingsstedene som du finner i søkemotoren. Vi er stolte av å kunne tilby våre gjester både populære og velkjente destinasjoner og en rekke mindre kjente perler som Pioppi. Til tross for sin beskjedne størrelse, er det gode muligheter til å finne overnatting i byen, som lever opp til dine ønsker.

Bruke søkemotoren øverst på siden for å sjekke ut hvilke muligheter det er i ferieperioden din. Hvis du trenger mer hjelp eller har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss direkte på telefon, e-post eller chat.

Les mer om Pioppi

Sjul teksten
 
 
search map