Feriebolig i Palinuro i Campania

Villa Mirella

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne flotte villaen bærer tydlige preg av at eieren selv har stått for bygging og innredningen. Selv om huset er av nyere dato, har man inntrykket av å være i en ombygget villa fra 1500-tallet. Her befinner man seg 900 meter fra Palinuros sentrum og stedet har 14 leiligheter til utleie, og alle er møblert med en god smak.

Rolige omgivelser grunnet avstand fra veien

Huset ligger litt vekk fra veien, så det er meget begrenset støy fra trafikken. Gjestene kan parkere bilen ved en overdekket parkeringsplass. Dessuten ligger det et supermarked ved innkjørslen til huset, hvor man finner Villa Mirellas resepsjon. Nærmeste sandstrand er 1 km herfra.

Les mer om Villa Mirella

Stort basseng og stor terrasse

Det store svømmebassenget på 7 x 14 meter er omgitt av en stor terrasse på 200 m². I den nydelige hagen på mer enn 3000 m² er det gressplen, busker, frukttrær, et lite lekeområde for barn og grill.

Leiligheter fordelt på flere bygninger

Villaens leiligheter er fordelt i flere bygninger rundt svømmebassenget og ligger enten på første, andre eller tredje etasje. Leilighetene med samme bokstav ligger i samme bygning. De har alle egen møblert terrasse eller hage. Alle leilighetene har eget bad med dusj og hårføner, satellitt-tv, klimaanlegg, velutstyrt kjøkken med ovn og 4 gassplater. Eieren -mannen snakker engelsk- bor i hovedhuset, så det er alltid noen hjemme.

Leilighetene på Villa Mirella

Treromsleilighet med 4 soveplasser (med terrasse)

Leiligheten er på ca 49 m². Den består av kjøkkenkrok, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, bad med toalett og dusj, samt terrasse.

Treromsleilighet med 5 soveplasser (med terrasse)

Leiligheten er på ca 60 m². Den består av stue med kjøkkenkrok og sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger, bad med toalett og dusj, samt terrasse.

Fireromsleilighet med 6 soveplasser (med terrasse)

Leiligheten er på ca 71 m². Den består av stue med kjøkkenkrok, soverom med dobbelseng, to soverom med to enkelsenger, bad med toalett og dusj, samt en overdekket terrasse.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casa Franca

Casal Velino, Campania

Anbefalinger for deg

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Casa Franca

Casal Velino

Hotel Le Terrazze

Conca Dei Marini

search map