Feriebolig i Palinuro i Campania

Villa Mirella

 
Villa Mirella er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Mirella er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Palinuro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne flotte villaen bærer tydlige preg av at eieren selv har stått for bygging og innredningen. Selv om huset er av nyere dato, har man inntrykket av å være i en ombygget villa fra 1500-tallet. Her befinner man seg 900 meter fra Palinuros sentrum og stedet har 14 leiligheter til utleie, og alle er møblert med en god smak.

Rolige omgivelser grunnet avstand fra veien

Huset ligger litt vekk fra veien, så det er meget begrenset støy fra trafikken. Gjestene kan parkere bilen ved en overdekket parkeringsplass. Dessuten ligger det et supermarked ved innkjørslen til huset, hvor man finner Villa Mirellas resepsjon. Nærmeste sandstrand er 1 km herfra.

Les mer om Villa Mirella

Stort basseng og stor terrasse

Det store svømmebassenget på 7 x 14 meter er omgitt av en stor terrasse på 200 m². I den nydelige hagen på mer enn 3000 m² er det gressplen, busker, frukttrær, et lite lekeområde for barn og grill.

Leiligheter fordelt på flere bygninger

Villaens leiligheter er fordelt i flere bygninger rundt svømmebassenget og ligger enten på første, andre eller tredje etasje. Leilighetene med samme bokstav ligger i samme bygning. De har alle egen møblert terrasse eller hage. Alle leilighetene har eget bad med dusj og hårføner, satellitt-tv, klimaanlegg, velutstyrt kjøkken med ovn og 4 gassplater. Eieren -mannen snakker engelsk- bor i hovedhuset, så det er alltid noen hjemme.

Les om leilighetene på Villa Mirella

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Mirella

Les personlige anmeldelser av Villa Mirella som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Mirella. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Villa Mirella

Bedømmelse av Villa Mirella

Les mer

Skuffelse ble til glede

Da vi ankom viste det seg at den leiligheten vi hadde reservert OG betalt et halvt år i forveien ikke var tiltenkt oss. Vi ble anvist en mindre med kun 2 soverom (vi hadde bestilt den største) og med dårligere terrasse. Vår frustrasjon og skuffelse var selvfølgelig stor, og vi protesterte kraftig. Etter en times betenkning hadde eieren Carmello en alternativ løsning til oss da han anerkjente at det hadde skjedd en feil, noe han selvfølgelig beklaget veldig. Vi ble tilbudt å bo i hans villa ved havet en km derfra uten å måtte betale merpris. Det takket vi selvfølgelig ja til og endte opp med å ha en herlig ferie i villaen.
Vi kan derfor ikke uttale oss så mye om Villa Mirella, kun anerkjenne at eieren gjør alt for å ha tilfredse gjester. Men vi rakk å bo 2 netter i leiligheten da villaen var opptatt i helgen.

Les mer

Fantastisk liten perle i koselig badeby

Full pott til Villa Mirella i Palinuro! Et utrolig avslappende sted med full service og alle bekvemmeligheter. Vi (familie med to barn, 7 og 9 år gamle) tilbragte en uke der og er kjempefornøyde. Gangavstand til Palinuro med mange deilige strender og badeviker. Koselig liten indre by med stort restaurantutvalg og noen artige butikker. Nesten bare italienere der, noe som føles herlig etter en sprø uke på Amalfikysten.

Les mer

Nydelig opphold

Vi har hatt en fin ferie (2 uker) på Villa Mirella. Nydelig basseng (veldig rent), søte verter som på engelsk kunne anvise gode strender osv. Virkelig bra supermarked rett ved siden av hvor du kan kjøpe gode retter til gode priser når du er lei av "restaurent mat". Godt å kunne leie en vaskemaskin for 5 euro....
Det eneste vi kunne falle over var at jeg måtte betale for toalettpapir - litt rart og en rengjøring i uke 2 hadde vært fint.
Gjør deg selv en tjeneste, gå opp til de små byene rundt Palinuro og ta en båttur i grottene.

Les mer

Fantastiske uker i Palinuro

Villa Mirella anbefales på det sterkeste! Flott anlegg, flotte leiligheter, flott bassengområde, finfin service og god beliggenhet.

Les mer

Bedømmelse av Villa Mirella

Les mer
 
search map