Feriebolig i Palinuro i Campania

Villa delle Saline

 
Villa delle Saline er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa delle Saline er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Palinuro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villaen ligger nedenfor veien som går langs kysten mot Palinuro. Byen består av flere restauranter og kaféer, og er generelt sett en fredelig by til tross for de mange ferierende italienerne som tar over i august.

Senk skuldrene i dette naturlige paradiset

Spaser gjennom hagen foran huset - som for øvrig også kan skryte av en vidunderlig solnedgangsutsikt - og rett bort på stranden for å legge på svøm i det krystallklare vannet. Dere slipper å krysse noen veier bort til havet, noe som gjør Villa delle Saline til et ideelt feriested for barnefamilier som ønsker å dra på badeferie uten svømmebasseng, og for de av dere som ønsker å starte dagen med en rolig tur langs stranden for å komme til nærmeste espresso-bar. Det er lite trafikk i området (med unntak av de tre første ukene i august), så her kan dere virkelig slappe av i den fredelige naturen. Tilbered middagen på grillen og tilbring kvalitetstid sammen på den herlige og møblerte terrassen mens solen går ned.

Les mer om Villa delle Saline

Fireromsvilla med 6/8 soveplasser:
- Villaen er omtrent 120 m² stort, og består av en romslig stue med kjøkken (oppvaskmaskin, ovn) og sovesofa, et soverom med dobbeltseng og enkeltseng (til barn under 12 år), et soverom med dobbeltseng og køyseng, et lite soverom med køyeseng og to bad med toalett, dusj og hårføner. Fra stuen er det utgang til en møblert terrasse med markise, hagebord, -stoler og grill. Villaen er i tillegg utstyrt med aircondition og satelitt-tv. Det er ikke internettilgang, men det er mulighet å få lånt en USB-nøkkel med Wi-Fi tilgang (mot betaling for brukt tid).

Bestill deres fredelige ferievilla

Samle hele familien eller vennegjengen og nyt feriedagene sammen i Villa delle Salines praktfulle omgivelser. Dypp dere i Middelhavet eller spill badmintonturneringer i hagen, og dra på utflukter i den frodige Nasjonalparken Cilento. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map