Feriebolig i Palinuro i Campania

Residence Trivento

Gruppe 2 Gruppe 1
 
Residence Trivento er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Trivento er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Palinuro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nyt ferielivet i det grønne midt i Nasjonalparken Cilento - som også befinner seg på UNESCOs verdensarvliste. I dette vernede området finner dere krystallklart vann, vill natur og et avslappet tempo. De nærmeste sand- og rullesteinsstrendene er mellom 1 til 2 km fra leilighetene.

La feriedagene begynne

Residence Trivento består av et idrettssenter og to klynger med et- og toetasjers villaer. I idrettssenteret finner dere ikke bare ett, men to svømmebasseng på henholdsvis 12,5 x 25 m og 6 x 11,5 m, og området rundt er fullt utstyrt med parasoller og solsenger, boccia-baner, bordtennis og opplyste tennisbaner. Ellers finner dere også et internet-point med Wi-Fi-tilgang, og i resepsjonen hjelper de dere mer enn gjerne med å arrangere utflukter og dykkerkurs. Bestill solsenger og parasoller på stranden, samt transport til og fra (kun i høysesongen, se priser nedenfor). På kveldene er det underholdning og feiringer, og fra sent i juni til tidlig i september kan barna ta del i barneklubben (5 til 10 år).

Les mer om Residence Trivento

Bo behagelig med eget uteområde

Leilighetene i gruppe 1 ligger opptil 250 meter fra idrettsentret, mens leilighetene i gruppe 2 ligger ca 850 meter fra sentret. Det er her snakk om leiligheter med panoramisk utsikt, egen inngang, stor terrasse eller gårdshage med hagemøbler. Alle leilighetene har kjøkkenkrok i stuen og bad med dusj.

Bestill deres familievennlige ferieparadis i Nasjonalparken

Se frem til solrike og begivenhetsrike dager ved bassenget eller på stranden med et opphold på Residence Trivento. Dra på spennende utflukter til de andre kystbyene i Cilento, og nyt de vakre utsiktene som preget den frodige Nasjonalparken. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om leilighetene på Residence Trivento

Sjul teksten
 
 
search map