Feriebolig i Palinuro i Campania

Residence Trivento

Gruppe 2 Gruppe 1
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Nyt ferielivet i det grønne midt i Nasjonalparken Cilento - som også befinner seg på UNESCOs verdensarvliste. I dette vernede området finner dere krystallklart vann, vill natur og et avslappet tempo. De nærmeste sand- og rullesteinsstrendene er mellom 1 til 2 km fra leilighetene.

La feriedagene begynne

Residence Trivento består av et idrettssenter og to klynger med et- og toetasjers villaer. I idrettssenteret finner dere ikke bare ett, men to svømmebasseng på henholdsvis 12,5 x 25 m og 6 x 11,5 m, og området rundt er fullt utstyrt med parasoller og solsenger, boccia-baner, bordtennis og opplyste tennisbaner. Ellers finner dere også et internet-point med Wi-Fi-tilgang, og i resepsjonen hjelper de dere mer enn gjerne med å arrangere utflukter og dykkerkurs. Bestill solsenger og parasoller på stranden, samt transport til og fra (kun i høysesongen, se priser nedenfor). På kveldene er det underholdning og feiringer, og fra sent i juni til tidlig i september kan barna ta del i barneklubben (5 til 10 år).

Les mer om Residence Trivento

Bo behagelig med eget uteområde

Leilighetene i gruppe 1 ligger opptil 250 meter fra idrettsentret, mens leilighetene i gruppe 2 ligger ca 850 meter fra sentret. Det er her snakk om leiligheter med panoramisk utsikt, egen inngang, stor terrasse eller gårdshage med hagemøbler. Alle leilighetene har kjøkkenkrok i stuen og bad med dusj.

Bestill deres familievennlige ferieparadis i Nasjonalparken

Se frem til solrike og begivenhetsrike dager ved bassenget eller på stranden med et opphold på Residence Trivento. Dra på spennende utflukter til de andre kystbyene i Cilento, og nyt de vakre utsiktene som preget den frodige Nasjonalparken. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Residence Trivento

Treromsleilighet med 6 soveplasser (gruppe 1 / 2. etg)

Leilighetene ligger ved idrettssenteret og er ca 55 m² store. De består av en stue med dobbel sovesofa, et lite kjøkken, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og badekar. De har også en stor terrasse på 25 m² til rådighet.

Treromsleilighet med 6 soveplasser (gruppe 1 / 1. etg)

Leilighetene ligger ved idrettssenteret og er ca 55 m² store. De består av en stue med dobbel sovesofa, et lite kjøkken, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og badekar. De har også en stor terrasse på 35 m² til rådighet.

Toromsleilighet med 3 soveplasser (gruppe 2 / 1. etg)

Leilighetene ligger 850 meter fra idrettssentret og er ca 27 m² store. De består av en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og uttrekkseng, et bad med toalett og dusj, og en terrasse på 15 m².

Toromsleilighet med 5 soveplasser (gruppe 2 / 1. etg)

Leilighetene ligger 850 meter fra idrettssentret og er ca 30 m² store. De består av en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og uttrekkseng, et bad med toalett og dusj, og en terrasse på 15 m².

Treromsleilighet med 7 soveplasser (gruppe 2 / 1. og 2. etg)

Leilighetene ligger 850 meter fra idrettssentret og er ca 55 m² store. De ligger enten i første- eller andre etasje, og består av en stue med dobbel sovesofa og kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og uttrekkseng, et bad med toalett og dusj, og en terrasse på 18 m².

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Anbefalinger for deg

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casa Franca

Casal Velino, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map