Hotell i Palinuro i Campania

B&B Mirella

 
B&B Mirella er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Mirella er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Palinuro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På B&B Mirella og Villa Mirella står du overfor et feriekompleks, hvor man utover de 20 ferieleilighetene også har 5 rom i bygningen over resepsjonen ved innkjørselen til eiendommen. Rommene ligger under på taket i 3. etasje (loft) og veien kan bli trafikkert, spesielt under italienernes fellesferie - om dagen, når de lokale fra innladet kjører ned til stranden.

Meget velholdt

Eiernes familie bor selv i eiendommen, og det er visst også derfor alt er så godt velholdt og fint innredet. I hagen er det basseng med bred solterrasse, hvor gjestene kan sole seg. Under trærne og palmene i hagen er det parkeringsplass til alle. Det er ikke et spisested på stedet, men kun 1 km unna Palinuros sentrum, hvor man også finner den nærmeste stranden.

Les mer om B&B Mirella

Rommenes innredning

Rommene er som de fleste vil kalle for turistklasse. Det minste av dem alle har kun plass til 1 gjest og er ca. 12 m², og de andre er ca. 20-24 m². Selvom de ligger på loftet er det høyt opp til taket. Vinduene er lydisolerte og ellers er det aircondition. Alle rommene har også balkong, wifi, stelitt-tv (samt pay-TV), minibar og bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 
search map