Ferieovernattinger i Palinuro

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Palinuro er en av de mest kjente byene langs Campanias sørligste kyststrekning i Cilento. Nasjonalparken er kjent for sitt friluftsliv, fredelige natur, spektakulære utsikter og behagelige strender. Her kan de badeglade virkelig slå seg løs.

Grotter som fortjener å bli sett

Stranden i Palinuro er en av Campanias beste, og for de eventyrlystne finner dere flere undervannsgrotter og huler som kan utforskes. Her er blant annet "Den Blå Grotten" (som den på Capri) som kun kan nås med små båter, og som frister med sin utenomjordiske blå glød. Besøk også L'Arco Naturale, et naturlig formet hull i en klippe på stranden, som også er svært fascinerende.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En fargerik måned

Hvert år i februar holder Palinuro et stort karneval, og bybildet blir preget av fargerike kostymer bært av både store og små.

Les mer om Palinuro

Bestill deres ferieovernattinger i Palinuro

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Palinuro og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map