Anmeldelser fra Oleandri Resort

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Oleandri Resort

Les personlige anmeldelser av Oleandri Resort som ligger i Campania. Anmeldelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Oleandri Resort. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Oleandri Resort

Paestum som feriedestinasjon

Oleandri Resort
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Oleandri Resort
Junior Suite med 2-4 soveplasser og terrasse
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2017
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Ferie i Paestum - Oleandri Resort

Ved ankomst på hotellet/leiligheten var vi veldig spente på stedet også var så koselig som bildene viste. Virkeligheten levde helt opp til bildene: super koselig som hvor det var gjort mye ut av pynt; dvs. blomster, potter, puter .... etc.
Leiligheten var romslig, når du tar i betraktning at man ikke oppholder seg mye innendørs. Den eneste ulempen i leiligheten var at kjøkkenet ikke har veldig mange ting. Det var ingen kaffetrakter eller vannkoker, så vi måtte kjøpe pulverkaffe og koke vann i en gryte - litt tungvint. Det var ingen skåler/fat, så alt måtte deler til lunsj og middag - igjen litt tungvint. Det var heller ingen oppvaskbørste/svamp eller vaskemiddel.

Vi hadde ikke bestilt frokost/lunsj eller middag hjemme, så når vi valgte å spise middag på restaurant om kvelden, kunne vi bare få et bord kl. 21. Litt sent, men greit nok når våre barn ikke er altfor små lenger.
De ansatte er svært vennlig og svært imøtekommende, og det gjelder for alle fra rengjøringspersonale, tjenere, servitører, og resepsjonister

Paestum som feriedestinasjon

Pompei er imponerende - må sees.

Restauranten Tre olivi , som ligger i et 5-stjerners hotell Savoy Beach Hotel ( funnet via tripadvisor ) er absolutt verdt et besøk, og ligger ikke langt unna Oleandri Resort . Vi bestilte 2 x apperitif , 3 x forrett , 4 x strømnettet og 2 x dessert og 1 x kaffe , samt 3 x vann . Men i tillegg , de kom med brød , brød snacks , små kanapeer , liten for -starter og pre - dessert . Det var ikke noe vi betalte ekstra for. All maten var veldig deilig og presentabel . For alt dette, betalte vi 202 euro , som jeg er ganske overbevist om er halv pris i forhold til NOK . Servicen var utmerket , vi kunne snakke med servitører i både engelsk og fransk

Agropoli slottet var ikke verdt turen, men det var Castellabate middelalderby.

Oleandri Resort
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Oleandri Resort
Toromsleilighet Elegance med 2-5 soveplasser og terrasse
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2016
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av ferieboligene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Anbefalinger for deg

Etna Hotel

Giarre, Sicilia

Hotel Scapolatiello

Cava de' Tirreni, Campania

Villaggio Baia Serena

Vico Equense, Campania

Populært i Campania

Le Tre Sorelle

Casal Velino

Hotel Corallo

Sant' Agnello

search map