Feriebolig i Paestum i Campania

Oleandri Resort

Strandrestauranten Strandhygge med barna Kveldsstemning Eksempel på Junior Suite Junior Suitens terrasse
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Oleandri Resort er et familievennlig feriested som ligger i frodige omgivelser sør for Amalfikysten og tett på de gamle, greske templene i Pæstum. Oleandri har blant annet et deilig, stort og grønt bassengområde der du kan nyte ferien. Trærne gir naturlig skygge så du kan fint koble helt av her selv i løpet av dagens varmeste timer.

Fasiliteter for både store og små

Det er et mindre lekeområde for barna med et par husker og rutsjebaner, i tillegg til en miniklubb for de minste og juniorklubb for de litt større i høysesongen. I den perioden arrangeres det også begivenheter for hele familien samt levende musikk, men vi vil understreke at disse aktivitetene foregår sik at de ikke sjenerer gjester som foretrekker fred og ro. Skulle havet friste må du bare gå en kort tur over veien og gjennom et lite stykke sjarmerende pinjeskog før du står på en stor, flott sandstrand. Her har hotellet sitt eget private område og en mindre strandrestaurant. Strandområdet er så stort at det er god plass mellom solsengene, så du blir ikke liggende tett i tett på samme måte som man ellers ofte opplever i Nord-Italia.

Les mer om Oleandri Resort

Spis godt i hotellets restaurant

Oleandris restaurant er noe for seg selv: Kjøkkensjefen kan trylle frem både lettere anretninger, men også diske opp med en ekte italiensk middag med alt det innebærer. Som de fleste andre kokkene i italiensk tradisjon benytter han seg mest av lokale råvarer, og sammen med den vennlige og hjelpsomme betjeningen er det en svært god opplevelse å spise her.

Få med deg en ekte, italiensk familiefest

Vi gjør oppmerksomme på at det, som i Norge, arrangeres bryllup og andre fester på mange italienske hoteller, og Oleandri Resort er ikke noe unntak. Det kan naturligvis forstyrre litt, men vi anbefaler å se på det som en spennende mulighet til å få "bli med" på en italiensk familiefest, og komme tett på den lokale kulturen. Hvis bassenget er inkludert i arrangementene, kan du bruke den vakre stranden som ligger innen gangavstand fra hotellet.

Spennende utflukter i området

Oleandri Resort ligger midt i smørøyet når det gjelder utflukter og severdigheter. I Pæstum ca. 5 km fra hotellet ligger de gamle templene fra grekernes tid, og litt lengre sørover ligger et spennende maritimt naturreservat. Ta en tur ut med båt fra en av de små havnebyene, og hvis været tillater det kan du ta en forfriskende dukkert eller nyte naturen. Hvis du drar på dagsturer kan du til og med besøke den flotte og verdensberømte Amalfikysten lenger nord, den romerske ruinbyen Pompeii, vulkanen Vesuv og vi anbefaler også et besøk på en ekte bøffelgård der du kan smake ekte mozzarellaost. Og glem ikke de spennende småbyene i Cilento-området... Og slik kan vi fortsette i det uendelige.

Velg mellom leiligheter og hotellrom med balkong eller terrasse

Leilighetene er enkle, men praktiske og har alle et lite utendørsområde der en familie på fire fint kan oppholde seg. De har også alle toalett med bad og dusj, samt en kjøkkenkrok med to kokeplater. Du kan velge å bo på et hotellrom som fås i flere kategorier fra Standard-rom til Junior Suiter, og alle har balkong eller terrasse. I romprisen er frokost inkludert.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map