Hotell i Paestum i Campania

Hotel Le Palme

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Le Palme ligger kun ca. 150 meter fra stranden og ca. 5 km fra sentrum, samt den arkeologiske parken i Paestum. Området er rolig og innbydende med en flott skog i nærheten som gir behagelig skygge i de varmeste sommermånedene.

Fasiliteter for hele familien

På hotellet er det resepsjon, restaurant, bar, tv-rom, heis, hage, parkeringsplass og basseng. Mot betaling kan du også spille tennis, og du har Wi-Fi i lobbyen (ikke på rommet). Ved bassenget er det en bassengbar, og resepsjonen kan hjelpe deg med å leie sykler så du kan se deg rundt i nærområdet.

For deg som elsker sol og bad kan det være greit å vite at hotellet har en privat del med en liten strandbar, omkledningsrom, dusjer, solsenger og parasoller.

Les mer om Hotel Le Palme

Pene rom med aircondition og leiligheter

De totalt 84 hotellrommene er alle utstyrte med satellitt-tv, Wi-Fi, telefon, minibar, safe og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. I juli og august er det aircondition på enkelte tidspunkt. Rommene har balkong.

Romtypen som heter Penthouse, samt leilighetene, ligger i et anneks ca. 150 meter unna. Du bor i selvbetjente leiligheter og har mulighet til å kjøpe frokost og mat på stedet. Ellers har du tilgang til hotellets andre fasiliteter.

Les om rommene på Hotel Le Palme

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Le Palme

Les personlige anmeldelser av Hotel Le Palme som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Le Palme. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Le Palme

Les mer
 
search map