Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

La dere imponeres av de tre gjenværende templene: Neptuntempelet er fra ca. 450 f.Kr., Hera-templet er fra ca. 550 f.Kr. og dermed det eldste, og Athene-tempelet - ofte kalt Ceres-templet - er fra rundt 500 f.Kr. De er alle flotte og velbevarte, og for de historieinteresserte anbefaler vi et besøk i museet Museo Archelogico di Paestum like ved - og nyte en smakfull gelato på en av kaféene utenfor etterpå.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Nyt alt byen har å by på

I sommermånedene danner de opplyste tempelruinene rammer for diverse konserter av både klassisk og moderne natur, og dette er virkelig en uforglemmelig opplevelse å få med seg en sommekveld. Paestum er ikke en spesielt stor by, men den frister likevel med et godt utvalg av restauranter. Kombiner også et tempelbesøk med en tur på stranden i middagsheten.

Les mer om Paestum

Bestill deres ferieovernattinger i Paestum

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Paestum og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map