Det antikke Cosilinum

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

De lokale bøndene har med deres langbruksmaskiner gjort spennende funn i jorden her gjennom tidene, og siden 50-tallet har stedet vært under arkeologenes spader og børster. Den arkeologiske interessen for området er fortsatt høy.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bli kjent med byens historie

Før Romertiden utviklet områdets bebyggelse seg kraftig og Cosilinum oppstod som et viktig gresk-romersk handelssentrum. Under Romerriket ble det omgjort til hovedsetet for de romerske kommuner (Municipium Romano). Bygningene skulle ettersigende ha vært enorme og meget vakre. I dag er det kun noen få ruiner igjen av de kolossale bymurene og et tårn.

Besøk grottekirken

På vei opp til Cosilinum passerer dere en kirke i en grotte (Chiesa di San Michele alla Grottelle) som kan dateres helt tilbake til det 11. århundre, og de flotte veggmaleriene stammer fra 1400-tallet. Stedet sies å ha vært et tilbedelsessted for guden Attis (kjent som vegetasjonens gud, mens andre kilder nevner han også som gud for underjordiske krefter, havene og jordskjelv), men kildene om grottens funksjon er sparsomme.

Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og råd dersom dere ønsker å besøke den antikke byen Cosilinum utenfor Padula. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia, og hjelper dere gladelig med å realisere drømmeferien deres.

 
search map