Hotell i Ogliastro Marina i Campania

Albergo Da Carmine

 
Albergo Da Carmine er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Albergo Da Carmine er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ogliastro Marina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Albergo Da Carmine er et hotell preget av et fokus på komfort og hvile, avslappende stranddager og deilige retter server i restauranten med utsikt over Olgliastro-bukten.

La strandlivet begynne

Gå rett ned trappen fra rommene og befinn dere midt på den vidunderlige sandstranden som frister med behagelige dager i solen. Her får dere garantert kvalitet da stranden har fått tildelt Det Blå Flagget hvert år siden 1999! Lei solsenger, parasoller og strandstoler før dere henter forfriskninger i baren på terrassen ved stranden, og nyter solstrålene.

Les mer om Albergo Da Carmine

Spis godt i den familiedrevne restauranten

Hotellet eier en familiedreven restaurant som ofte tilbereder hjemmelaget pasta og fersk fisk fanget av far selv. En av sønnene lager mat på kjøkkenet, mens den andre står for driften av hotellet. Her er dere garantert et solid måltid og imøtekommende gjestfrihet. Stedet er fredelig og det hersker en atmosfære av velvære over hotellet fremfor familievennlighet. Det gir grunnlag for et perfekt opphold for par i alle aldre.

Lei en bil og utforsk området

Da stedet ligger utenfor gangavstand til nærmeste by, anbefaler vi å leie en bil når dere er her. Dermed kan dere også besøke områdets mange trivelige kystbyer (Acciaroli 16 km, Agropoli 21 km, Santa Maria Castellabate 8 km) og spennende kulturopplevelser som de greske templene i Paestum (ca. 32 km unna). Vi anbefaler også på det sterkeste å besøke den lille fjellandsbyen Castellabate (9 km) på kveldstid, og beundre den slående solnedgangen over Amalfikysten fra utsiktspunktet ved den lille byens borg.

Bestill deres hotellopphold i fredelige omgivelser

Kjenn skuldrene senke seg i det frodige landskapet og la feriestemningen skylle over dere. Nyt roen og freden på Albergo Da Carmine, og la smaksløkene fryde seg over restaurantens herlige retter. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map