Ferieovernattinger i Ogliastro Marina

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Der det opprinnelig var en ubebodd bukt hvor forbipasserende båter kunne forankre i vakre naturomgivelser, finner dere nå et lite torg med en landsbykirke og en rekke restauranter og kaféer. Spaser ned til den deilige sandstranden, eller i skyggen av furulunden som omkranser Ogliastro Marina. Her bor dere omtrent 80 km fra Amalfi, 120 km fra Pompeii og rundt 150 km fra Napoli.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill deres ferieovernattinger i Ogliastro Marina

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Ogliastro Marina og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Ogliastro Marina

Sjul teksten
 
 
search map