Agriturismo i Nerano på Amalfikysten

Villarena Relais

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villarena Relais ligger i Neranos søte og sjarmerende lille sentrum ved siden av den gamle kirken. Eiendommen ble til på slutten av 1700-tallet av den adelige slekten Villarena og ble fort kjent for sine gode sitroner som vokste her. Bygningen har senere blitt oppusset flere ganger og har gjennom århundre hatt flere forskjellige funksjoner som kloster og villa.

Forvandling til feriebolig

Siden 1985 har den unge Guglielmo styrt eiendommen og gjort den om til ferieboliger. Noen av de gamle lokaler og bygninger var ikke lenger nødvendig og selve villaens rom trengte en kjærlig hånd. Der lyktes Guglielmo å skape noen elegante og komfortable boliger uten å ødelegge den koselige stemningen.

Les mer om Villarena Relais

Genuin restaurant

På selve Villarena Relaisfinner du nå også et spisested som Guglielmo står for, et basseng med solterrasse, et lite vaskerom og parkeringsplass. I hagen under huset finnes det også en liten lekeplass. I resepsjonen er det internettforbindelse. Guglielmo hjelper til med å arrangere transfer til og fra Napoli flyplass, om du ikke selv kommer med bil (som vi oftest anbefaler, ettersom det er så mye å se i området), og han arrangerer dessuten også dagsturer til øyene og andre steder i området.

Pene innredet leiligheter

Leilighetene er komfortable og alle har aircondition for de varmeste dagene. Om morgen kan man mot betaling, og når været tillatter det, få servert frokost i den fine hagen med sitrontrærne. Nærmeste butikk ligger ca. 100 meter fra huset. Det er mange spisesteder å velge mellom (og de er gode) ved La Marina (ca. 900 meter fra huset).

Les om leilighetene på Villarena Relais

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villarena Relais

Les personlige anmeldelser av Villarena Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villarena Relais. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Villarena Relais

Les mer

Bedømmelse av Villarena Relais

Les mer

Bedømmelse av Villarena Relais

Les mer
 
search map