Feriebolig i Nerano på Amalfikysten

Terrazza Gerania

 
Terrazza Gerania er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Gerania er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Nerano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor dere i en innbydende treromsleilighet med aircondition og en romslig terrasse med utsikt over det asurblå Middelhavet i et privat hus, midt i Neranos bykjerne.

La feriedagene begynne

De nærmeste butikkene ligger knappe 100 meter fra huset, og den private parkeringsplassen er heller ikke langt unna - nær Casale Villarena, der dere for øvrig også finner nærmeste spisested. Legg på svøm i Casale Villarenas herlige svømmebasseng, og besøk en av de mange restaurantene ved La Marina omtrent 900 meter unna.

Les mer om Terrazza Gerania

Treromsleilighet med 4 soveplasser (m/ terrasse & havutsikt):
- Leiligheten er fordelt på to etasjer (inngang i andre etasje). I andre etasje finner dere et soverom med dobbeltseng samt aircondition, et stort bad med toalett og badekar. Tredje etasje består av en stue med satelitt-tv, et soverom med dobbeltseng og aircondition, et bad med toalett og dusj, et kjøkken og en terrasse med utsikt over havet og øyene Li Galli.

Bestill deres ferieleilighet i Nerano

Se frem til avslappende dager i denne italienske kystbyen, og nyt alt den har å by på av sjarm, autensitet og vakker natur. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map