Feriebolig i Nerano på Amalfikysten

Terrazza Gerania

 
Terrazza Gerania er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Gerania er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Nerano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor dere i en innbydende treromsleilighet med aircondition og en romslig terrasse med utsikt over det asurblå Middelhavet i et privat hus, midt i Neranos bykjerne.

La feriedagene begynne

De nærmeste butikkene ligger knappe 100 meter fra huset, og den private parkeringsplassen er heller ikke langt unna - nær Casale Villarena, der dere for øvrig også finner nærmeste spisested. Legg på svøm i Casale Villarenas herlige svømmebasseng, og besøk en av de mange restaurantene ved La Marina omtrent 900 meter unna.

Les mer om Terrazza Gerania

Treromsleilighet med 4 soveplasser (m/ terrasse & havutsikt):
- Leiligheten er fordelt på to etasjer (inngang i andre etasje). I andre etasje finner dere et soverom med dobbeltseng samt aircondition, et stort bad med toalett og badekar. Tredje etasje består av en stue med satelitt-tv, et soverom med dobbeltseng og aircondition, et bad med toalett og dusj, et kjøkken og en terrasse med utsikt over havet og øyene Li Galli.

Bestill deres ferieleilighet i Nerano

Se frem til avslappende dager i denne italienske kystbyen, og nyt alt den har å by på av sjarm, autensitet og vakker natur. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Gerania

Les personlige anmeldelser av Terrazza Gerania som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Gerania. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Terrazza Gerania

Les mer
 
search map