Agriturismo i Nerano på Amalfikysten

Casale Villarena

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Casale Villarena igger i Neranos søte og sjarmerende lille sentrum ved siden av den gamle kirken. Eiendommen ble til på slutten av 1700-tallet av den adelige slekten Villarena og ble fort kjent for sine gode sitroner som vokste her. Bygningen har senere blitt oppusset flere ganger og har gjennom århundre hatt flere forskjellige funksjoner som kloster og villa.

Forvandling til feriebolig

Siden 1985 har den unge Guglielmo styrt eiendommen og gjort den om til ferieboliger. Noen av de gamle lokaler og bygninger var ikke lenger nødvendig og selve villaens rom trengte en kjærlig hånd. Der lyktes Guglielmo å skape noen elegante og komfortable boliger uten å ødelegge den koselige stemningen.

Les mer om Casale Villarena

Genuin restaurant

På selve Casale Villarena finner du nå også et spisested som Guglielmo står for, et basseng med solterrasse, et lite vaskerom og parkeringsplass. I hagen under huset finnes det også en liten lekeplass. I resepsjonen er det internettforbindelse. Guglielmo hjelper til med å arrangere transfer til og fra Napoli flyplass, om du ikke selv kommer med bil (som vi oftest anbefaler, ettersom det er så mye å se i området), og han arrangerer dessuten også dagsturer til øyene og andre steder i området.

Pene innredet leiligheter med balkong eller terrasse

Leilighetene er komfortable og alle har aircondition for de varmeste dagene. Om morgen kan man mot betaling, og når været tillatter det, få servert frokost i den fine hagen med sitrontrærne. Nærmeste butikk ligger ca. 100 meter fra huset. Det er mange spisesteder å velge mellom (og de er gode) ved La Marina (ca. 900 meter fra huset).

Leilighetene på Casale Villarena

Treromsleilighet Il Brigante med 4+2 soveplasser (med balkong og havutsikt)

Leiligheten Brigante er ca. 50 m² stor og har satellitt-tv, radio, DVD-spiller og aircondition. Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng og utgang til en fransk balkong, et soverom med to korte enkeltsenger (ikke for personer over 170 cm) og et bad med toalett og dusj. Vi gjør oppmerksomme på at de reisende som sover på det lille rommet må gå gjennom dobbeltrommet for å komme seg til badet.

Treromsleilighet Il Gallo med 4 soveplasser (med overdekket terrasse)

Leiligheten Il Gallo Lungo er ca. 60 m² stor og har satellitt-tv, radio, DVD-spiller og aircondition. Leiligheten består av en stor stue med kjøkkenkrok og utgang til utendørs overdekket terrasse møblert med bord og stoler, et soverom med to enkeltsenger, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Vi gjør oppmerksomme på at de reisende som sover på rommet med dobbeltseng må gå gjennom det andre soverommet for å komme seg i seng.

Toromsleilighet La Rotonda med 2/4 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Leiligheten La Rotonda er ca. 60 m² stor og har satellitt-tv, radio, DVD-spiller og aircondition. Leiligheten ligger i andre etasje og består av en stor stue med kjøkkenkrok, dobbel sovesofa og utgang til utendørs terrasse med havutsikt, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Denne leiligheten har en inngang til fra bygningen ved siden av kirken. Her er det en liten dør som fører opp til den øverste etasjen av Casale Villarena. Vetara og Rotonda ligger ved siden av hverandre.

Treromsleilighet La Vetara med 4 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Leiligheten La Vetara er ca. 90 m² stor og har peis, satellitt-tv, radio, DVD-spiller og aircondition. Leiligheten ligger i andre etasje og består av en stor stue med kjøkkenkrok, og adgang til soverommet med to enkeltsenger. Fra dette rommet er det inngang til badet med toalett og dusj samt enda et soverom med dobbelseng og eget bad med toalett og dusj. Fra dette rommet har man utgang til en utendørs terrasse med bord og stoler samt havutsikt. Denne leiligheten har enda en inngang fra bygningen ved siden av kirken. Her er det en liten dør, som fører til den øverste etasjen av Casale Villarena. Vetara og Rotonda ligger ved siden av hverandre.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casa Franca

Casal Velino, Campania

Anbefalinger for deg

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map