Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den sjarmerende lille byen Nerano ligger på spissen av Sorrentohalvøyen mellom Napoli og Amalfi.Byen vender mot Salernobukten hvor du litt lengre sørover finner perlerekken av byene: Positano, Praiano, Amalfi, Ravello og mange fler. Kun få reisende kommer til Nerano, da de fleste foretrekker de mer kjente, men derfor mer turistifiserte byene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Denne gamle fiskerlandsbyen har bevart mange spor av en lang historie. Det sies at byen er oppkalt etter den romerske keiseren Nero som hadde en villa i Capri, og under en av hans mange seilturer strandet han her. Han ble fortryllet av de flotte klippene og den vakre stranden og valgte å bygge en villa her. Navnet Nerano stammer fra hans navn (ita. Nerone). Byen har siden den gangen utviklet seg lengre opp mot fjellet, hvor man i dag finner en kirke, et gammelt tårn og flere hus fra slutten av middelalderen.

Nåtidens napoletanere og ellers andre livsnytere kommer regelmessig til Nerano via sjøveien, og dens flotte bryggepromenaden byr på flere gode restuaranter, der et par av de er nevnt i flere matguider. Den vakre stranden Marina del Cantone, er i seg selv også verdt et besøk.

Byens relative kjølige mikroklima gjør den spesiell attraktiv i de varmeste månedene. Fjellet som ligger bak gjør nemlig at temperaturen er et par grader kjøligere enn de to øvrige kystbyene. Dette gjør det svært behagelig hele sommeren.

Bestill deres ferieovernattinger i Nerano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Nerano og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Nerano

Sjul teksten
 
 
search map