Feriebolig i Napoli

Terrazzo Ilaria

 
Terrazzo Ilaria er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazzo Ilaria er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

"Napoli er tusenvis av farger, Napoli er tusenvis av sjeler, Napoli er barnestemmer som stiger langsomt opp og du vet du ikke er alene". Dette sant et av Napolis mest kjente bysbarn, bluessangeren Pino Daniele. Og det er sant at du ikke er alene i byens gater, eller på dens kaféer og spisesteder.

Opplev det lokale miljøet

Napoli er en kontrastfylt by og det er viktig å bo i gode strøk, spesielt på kvelden. Terrazzo Ilaria ligger ikke langt unna Piazza Vanvitelli, der du finner kaféer og spisesteder med en kontinuerlig strøm av mennesker i alle aldre som nyter en pause i hverdagen. Det er også kort avstand til gågaten Via Alessandro Scarlatti med dens mange butikker av forskjellige slag. Fra leilighetens oppgang til Piazza Vanvitelli er det kun 4-5 minutter å gå, og du finner flere spisesteder og innkjøpsmuligheter underveis.

Bo i nærheten av byens sentrum og populære strøk

På Piazza Vanvitelli finner du også metroen, så du lett kan kommer deg inn til sentrum, sentralbanestasjonen og havnen. Det er også mange utfluktsmuligheter med offentlig transport, som båter ut til øyene Procida, Ischia og Capri, tog til Pompeii eller Sorrento, eller busser til Amalfikysten. Du kan også velge å gå videre opp bakken - i andre retning i forhold til Piazza Vanvitelli finner du trikkestoppet Morghen, der du kan kjøre ned til de populære kvarterene og de flotte torgene i det historiske sentrum.

La bilen stå

Bygget har heis og portner, som på tradisjonelt vis bor i første etasje. Vi anbefaler ikke å ankomme med bil til Napoli da det virkelig er en belastning å være bilist i byens kaotiske trafikk, men skulle det skje kan den parkeres ved bygget.

Når på året er det best å besøke Napoli?

Byens milde vinter gjør opphold behagelige i denne gamle hovedstaden, der Sør-Italias konger regjerte frem til Italias samling i 1861. I Napoli finner du utstillinger, konserter og aktiviteter hele året rundt. Noe vi kan anbefale på det varmeste er å få sett en opera på Teatro San Carlo, kjent for sin perfekte akustikk og sitt meget entusiastiske publikum. Hvis du planlegger et lengre opphold i en inspirerende italiensk by kan det være en idé å utelukke sommerperioden, da det mildt sagt kan være kokvarmt i Napoli. Her kan du saktens stoppe i 4-5 dager og ikke gå tom for opplevelser, eller stikke innom etter en ferie på Amalfikysten, Sorrento eller på øyene i Napoli-bukta (Ischia, Capri og Procida).

Leiligheten på Terrazzo Ilaria

Treromsleilighet med 3/5 soveplasser og terrasse (5. etg med heis)

Leiligheten består av en stor stue med sittegruppe og dobbeltsovesofa, et kjøkken med spiseplass, et soverom med enkeltseng, et soverom med dobbeltseng og to bad derav det ene har toalett og dusj, og det andre har toalett og badekar. Fra både stuen og kjøkkenet er det utgang til terrasse med bord og stoler, der du kan sitte og nyte Middelhavets milde klima og sol.

 
 
search map