Hotell i Napoli

Stelle Hotel The Businest

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Transportmulighetene er helt optimale

Hvis du trenger et god og effektiv hotell med sentral beliggenhet er Stelle Hotel The Businest et ideelt sted. Det ligger ved siden av sentralstasjonen Napoli Centrale, med kort avstand til flyplassen, ankommer du sent eller har et tidlig tog eller fly, kan du ikke bo mer perfekt. Hvis du ankommer med bil, tilbyr hotellet garasje mot et tillegg, så du trenger ikke gå ut og lete etter en parkeringsplass. I nærheten av hotellet finner du også Garibaldi t-banestasjon, det lokale toget Circumvesuviana, som kjører til Sorrento med stopp i ex. Pompeii.

Kombiner funksjonalitet med komforten

Umiddelbart kan det høres ut som Stelle Hotel The Businest er stort og upersonlig, men det er ikke tilfelle. Det er bare 38 rom, men siden det er brukt av mange forretningsfolk, er det også forretnings- og konferansefasiliteter, men selvfølgelig er du like velkommen som vanlig turist. I tillegg til døgnbemannet resepsjon er det en lobby, men også en takterrasse hvor du kan nyte utsikten mot Vesuv. I samme bygning er det en kombinert bar, pizzeria og restaurant som heter Binario Calmo.

Les mer om Stelle Hotel The Businest

Rom med god komfort

Rommene på Hotel Stelle Businest er ikke så stor, men pent innredet i en klassisk, men minimalistisk stil og matchende farger. Det er aircondition, telefon, satellitt-TV, safe, minibar, wifi, bad med toalett, dusj og hårføner, og rommene er lydisolerte.

Les om rommene på Stelle Hotel The Businest

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map