Hotell i Napoli

Starhotel Terminus

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Selvom Start Hotel Terminus ikke tilhører de minste, er det en veldig god og avslappet atmosfære. Hotellet er vakkert og klassisk innredet, og du er bare 5 minutter fra T-banestasjonen Garibaldi. På 10 til 15 minutter er du i byens historiske sentrum, og du vil finne et godt utvalg av både butikker, restauranter og barer i området. Det er lett å komme til både Amalfikysten og vulkanen Vesuv, og på ca. et kvarter kan du gå til havnen hvor du kan seile til "Paradisøyene" Capri, Ischia og Procida. Du bør være oppmerksom på at hotellet ligger i et område med mye lokaltrafikk.

Hotell til mange formål

Start Hotel Terminus tilbyr et godt utvalg av tjenester og fasiliteter, både om du er en forretningsreisende, men også hvis du kommer til Napoli på en langhelg eller for en lengre periode. Fra taket finner du en koselig takterrasse hvor du kan starte dagen med en god kopp cappuccino mens du nyter utsikten over hustakene og Vesuv. På ettermiddagen serverer servitøren gjerne en forfriskning og et lett måltid, men det kan du selvfølgelig også få i lobbybaren. Restaurant Odeon komplimenterer med god atmosfære og serverer både tradisjonelle italienske, men også lokale napolianske retter. Hvis du er av de aktive, er det også et liten fintnesscenter på hotellet. Er du i Napoli på forretningsreise tilbyr hotellet også møterom og små konferanserom, og det er selvfølgelig wi-fi på hele hotellet.

Les mer om Starhotel Terminus

Romslige og komfortable rom

Hotellets 172 rom er innredet i en klassisk stil, med behagelige farger og komfort. Det er ulike romkategorier og utvalget spenner fra de vanlige klassiske rom på ca. 20 m2 til Suiter på ca. 45 m2. Rommene har utsikt over enten byen eller den indre gårdsplassen. Alle rommene har minst wi-fi, satellitt-TV, minibar, safe, air condition, telefon, bad med toalett, dusj eller badekar, hårføner og som noe helt spesielt er det også en "putemeny".

Les om rommene på Starhotel Terminus

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Royal Continental

Napoli, Campania

Decumani Hotel de Charme

Napoli, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map