Hotell i Napoli

Ramada Naples

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Restaurant og garasje

Hotel Ramada Naples er et stor og svært effektiv hotell. Det benyttes ofte til kongresser, og har derfor også en del forretningsreisende. Det er en større resepsjon der du kan få hjelp med det meste. Det er en lobby der du kan arbeide eller planlegge dagens aktiviteter, og selvfølgelig er det gratis wi-fi på hele hotellet. Hvis du ankommer med bil, har hotellet en nærliggende garasje med ca. 400 plasser og er åpen 24 timer i døgnet. Som gjest på hotellet kan du parkere bilen til en gunstig pris, det er ikke nødvendig å bestille plass på forhånd. Er du i Napoli på forretningsreise har du kanskje ikke tid eller lyst til å jakte på de små koselige mathulene i byen. Derfor har hotellet en god restaurant hvor du kan spise, også sent på kvelden hvis du trenger det. Selvfølgelig er det også en bar hvor du kan nyte en drink etter dagens gjøremål.

Gode utfluktsmuligheter

Hvis du planlegger å besøke de gamle romerske ruinbyene Pompeii og Herculaneum, er Ramada Naples også et godt valg, fordi her er du nær det lokale toget Circumvesuviana som forbinder Napoli med Sorrento og stopper både i Pompeii og Herculaneum, i tillegg til en rekke andre byer. Hotellet ligger også i nærheten av T-banen i Napoli, som enkelt og bekvemt tar deg rundt i den spennende byen som har så mange ting å tilby. ...

Les mer om Ramada Naples

Rom med god komfort

Enten du er i Napoli på forretningsreise eller som turist, vil du finne deg godt til rette på Ramada Naples. Hotellet har 160 rom som er pent innredet med myke tepper, komfortable møbler og alle har aircondition, telefon, satellitt-TV, safe, minibar, wifi, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

B&B Donna Regina

Napoli, Campania

Grand Hotel Europa

Napoli, Campania

Anbefalinger for deg

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map