Hotell i Napoli

Ramada by Wyndham Naples

 
Ramada by Wyndham Naples er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Ramada by Wyndham Naples er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Restaurant og garasje

Hotel Ramada by Wyndham Naples er et stor og svært effektiv hotell. Det benyttes ofte til kongresser, og har derfor også en del forretningsreisende. Det er en større resepsjon der du kan få hjelp med det meste. Det er en lobby der du kan arbeide eller planlegge dagens aktiviteter, og selvfølgelig er det gratis wi-fi på hele hotellet. Hvis du ankommer med bil, har hotellet en nærliggende garasje med ca. 400 plasser og er åpen 24 timer i døgnet. Som gjest på hotellet kan du parkere bilen til en gunstig pris, det er ikke nødvendig å bestille plass på forhånd. Er du i Napoli på forretningsreise har du kanskje ikke tid eller lyst til å jakte på de små koselige mathulene i byen. Derfor har hotellet en god restaurant hvor du kan spise, også sent på kvelden hvis du trenger det. Selvfølgelig er det også en bar hvor du kan nyte en drink etter dagens gjøremål.

Gode utfluktsmuligheter

Hvis du planlegger å besøke de gamle romerske ruinbyene Pompeii og Herculaneum, er Ramada Naples også et godt valg, fordi her er du nær det lokale toget Circumvesuviana som forbinder Napoli med Sorrento og stopper både i Pompeii og Herculaneum, i tillegg til en rekke andre byer. Hotellet ligger også i nærheten av T-banen i Napoli, som enkelt og bekvemt tar deg rundt i den spennende byen som har så mange ting å tilby. ...

Les mer om Ramada by Wyndham Naples

Rom med god komfort

Enten du er i Napoli på forretningsreise eller som turist, vil du finne deg godt til rette på Ramada Naples. Hotellet har 160 rom som er pent innredet med myke tepper, komfortable møbler og alle har aircondition, telefon, satellitt-TV, safe, minibar, wifi, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Ramada by Wyndham Naples

Sjul teksten
 
 
search map