Hotell i Napoli

Principe Napolitamo Hotel Toledo

 
Principe Napolitamo Hotel Toledo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Principe Napolitamo Hotel Toledo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Et historisk sus

Når du flytter inn på Hotel Principe Napolit'amo bor du midt i Napolis mangfoldige historie. Navnet på Via Toledo, som i dag er byens shoppinggate nr.1, refererer naturligvis til perioden med de spanske kongene, og selve palasset du bor i tilhørte Prins Tocco av Montemilletto. Du bor et steinkast fra kongeslottet, operaen, men også tett på det arkeologiske museet og alle byens andre severdigheter. Den fine havnepromenaden ligger også kun noen få minutters gange fra hotellet ditt, og det er lett tilgang til de mange fergene som bl.a. seiler til øyene Capri, Prodica og Ischia.

Nytt og gammelt møtes

Hotellet er en god miks av nytt og gammelt, og rosinen i pølsen er den imponerende salen Salone dei Principi som benyttes til konferanser og private arrangementer. Ellers har hotellet heis, Wi-Fi, bar og en liten resepsjon der personalet gjerne gir gode råd om opplevelser i byen. Oppholdet er uten frokost, men det er et godt utvalg av kaféer i området, deriblant den verdensberømte Café Gambrinus som ligger innenfor behagelig gangavstand.

Les mer om Principe Napolitamo Hotel Toledo

Prinsessen på erten

Vi tør ikke å garantere at du kommer til å sove på 20 edderduns-dyner som prinsessen på erten, men mindre kan likevel gi samme komforten. Hotellet har i alt 19 rom som er holdt i enten meget moderne eller gammel stil. Alle rommene er utstyrte med satellitt-tv, minibar, aircondition, Wi-Fi og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Principe Napolitamo Hotel Toledo

Sjul teksten
 
 
search map