Hotell i Napoli

Palazzo Turchini

Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini Palazzo Turchini
 
Palazzo Turchini er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Palazzo Turchini er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Napoli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo i historiske omgivelser

Hotellet Palazzo Turchinis historie startet i 2004 og hotellet ble modernisert i 2010. Bygningens historie strekker seg til gjengjeld helt tilbake til 1500-tallet, da den fungerte som Napolis musikkonservatorium. Uniformen studentene måtte gå med var turkis, derav navnet Turchini.

Tett på alt

Hotellet har kun 27 rom, og den supersentrale beliggenheten gjør det til et godt valg hvis du vil utforske Napoli sentrum. Det tar kun 10 minutter å gå til Castel Nuovo, Teatro di San Carlo og Galleria Umberto. Havnen Molo Beverello og kongeslottet ligger også innenfor et kvarters gange, og det samme gjelder handlegaten Via Toledo og det berømte konditoriet Gambrinus. Det berømte arkeologiske museet med Pompeiis mange skatter ligger ca. halvannen kilometer fra hotellet, men du kan også velge å ta metroen dit da nærmeste stasjon ligger et knapt steinkast fra hotellet.

Les mer om Palazzo Turchini

Nyt utsikten på takterrassen

Palazzo Turchini har et begrenset utvalg fasiliteter, men tilbyr både resepsjon, lounge, frokostrestaurant og bar. Hotellets toppattraksjon er takterrassen der det også er servering, og her kan du nyte luften og utsikten over Napolis travle gater. Du kan velge opphold med eller uten frokost, som består av en god, tradisjonell italiensk frokostbuffét. Det er gratis Wi-Fi i fellesområdene og en døgnåpen resepsjon, så sen ankomst er altså mulig.

Klassiske rom

Hotellet har kun 27 rom i forskjellige størrelser og kategorier, og alle er pent innredet. Stilen er klassisk og rommene har som minimum Wi-Fi, minibar, safe, satellitt-tv, aircondition og privat bad med toalett, hårføner og badekar eller dusj.

Les om rommene på Palazzo Turchini

Sjul teksten
 
 
search map