Hotell i Napoli

La Ciliegina Lifestyle Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det beste af Napoli

Vil du spise frokost med utsikt til Vesuv etter en kveld i San Carlo Operaen og en god natt med søvn i en komfortabel seng fra Hästens, så er La Ciliegina Lifestyle Hotel det rette valg for deg. Hvis du er her på bryllupsreise og romantikk er viktig, kan du nyte en god flaske champagne mens du slapper av i det utendørs boblebadet på takterrassen under fløyelsaktig nattehimmelen. La Ciliegina er et ganske enestående hotell , med bare 14 rom. Det ligger i sentrum av Napoli og en kort spasertur til både Slottet, Galleria Umberto, Operahuset og havnen hvor du kan ta båten til en av de 3 paradis øyene Capri, Ischia og Procida.

Spis frokost med utsikt over Vesuv

La Ciliegina er et sant livsnyterhotelle, som ligger i 3. etasje i en av Napolis gamle palasser. Det åpnet i 2010 og er innredet til fullkommenhet og holdt i moderne design i duse farger. I tillegg til resepsjon, salong, bar og frokostrommet er den store ressurs selvfølgelig takterrassen. Her har du en uforglemmelig utsikt over hustakene, og i tillegg til den lille jacuzzi er det også solsenger og sofa ordninger. Når været er fint kan du spise frokost på taket før dagens opplevelser. Hvis du trenger å søke informasjon på Internett, er det en MacBook Pro og en iPad gratis tilgjengelig i fellesområdene.

Les mer om La Ciliegina Lifestyle Hotel

Sov som en konge

Hvis du vil ha en god natts søvn, er det ikke sengene på La Ciliegina som kommer til å hindre deg fra det. Du vil nemlig sove i en ekte Hästens seng, som også er den offisielle leverandør av senger til den svenske kongefamilien. De 14 rommene, som er tilgjengelig i ulike kategorier, er smakfullt innredet og holdt i lyse farger. Alle rommene har satellitt-TV, Wi-Fi, klimaanlegg, minibar, safe, bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på La Ciliegina Lifestyle Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map