Hotell i Napoli

Hotel San Francesco al Monte

Hotellets utsikt ut over Napoli, Vesuv og Napolibukten Superior
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

All den herligheten kan nytes både fra rommene, restauranten, solterrassen og for å ikke snakke om fra bassenget. Dette klosteret fra 1600-tallet oser av historie. Napoli-sentrum ligger bokstavelig talt for dine føtter ca. 500 meter til handelsgaten via Toledo (på trapper/vei til fots eller med taubane). Du har alle herlighetene innenfor rekkevidde.

Napoli smørhull

Hotel San Francesco al Monte har en helt unik og enestående beliggenhet i Napolis fineste område Vomero, som ligger hevet over millionbyen. Utsikten er verdt å kjøre for Barbanti-munkene bestemte for å få klosteret deres bygget helt på toppen for å best mulig måte få med seg utsikten. Hvis du ikke har lyst til å bevege deg ned til sentrum, finner du i Vomero både et supermarked og spisesteder innenfor 400 m rekkevidde. Parkeringen finner du i et p-hus ca. 500 m unna etter avtale med hotellet. Det anbefales å komme hit med offentlig transport, som er lett og komfortabelt både fra flyplassen og sentralstasjonen.

Les mer om Hotel San Francesco al Monte

Restaurant Terrazza dei Barbanti

I hotellets restaurant kan du enten spise ute eller ine når været tillater det. Fra morgen serveres frokosten (som buffet) med utsikt over by og hav og om kvelden endrer scenariet seg fullstendig til et romantisk hav av lys nede fra Napolis gater og veier. Kjøkkenet er for det meste lokalt og baserer seg på kjøtt og fisk. Restauranten ligger i 5. etasje og er åpen både for hotellets gjester og for folk utenifra både for lunsj og middag. Spør evt. i resepsjonen. På hotellet er det også to heis og en koselig lounge.

Svømmebasseng og panoramisk solterrasse

Oppe på 8. etasje ligger hotellets svømmebasseng, som ikke er spesielt stort, men stor nok til en dukkert. Dessuten er det en grotte med boblebad tilhørende bassenget. Her finner du små og gjemte kroker, store solterrasser med solsenger, dusj og toalett.

Les om rommene på Hotel San Francesco al Monte

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel San Francesco al Monte

Les personlige anmeldelser av Hotel San Francesco al Monte som ligger i Napoli. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel San Francesco al Monte. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel San Francesco al Monte

Bedømmelse av Hotel San Francesco al Monte

Jeg kunne ikke finne taubanen som var i beskrivelsen av hotellet.
Det viste seg å være en innvendig taubane og ikke en utvendig som vi så etter :))
Svømmebassenget ble stengt fra 15. september så det fikk vi ikke glede av, ellers så det deiligt ut.
Kunne ikke komme opp på takterrassen ettersom den ble stengt for bryllup :((

Ellers et fint hotell med fantastisk utsikt over Napoli og Vesue.

Les mer

Bedømmelse av Hotel San Francesco al Monte

Les mer

Fantastisk udsikt!

Nydelig sted - et gammelt kloster omgjort til hotell med små snødekte ganger og store flotte hus. Alt er bevart i original stil. WiFi var også dårlig til tider, kanskje på grunn av de gamle tykke veggene. Rommet var litt lite, men veldig koselig og med et fint bad. Frokosten var skuffende, prisen tatt i betraktning og mangel på handling av sunnere karakter. Hotellets personale var ikke alle like gode på engelsk, som dessverre ga små utfordringer - det bør kanskje være vektet på et hotell i den prisklassen.

Les mer

Fint hotell med nydelig frokost.

Les mer

Bedømmelse av Hotel San Francesco al Monte

Les mer

Bedømmelse av Hotel San Francesco al Monte

Les mer
 
search map